reklama

Mamy majowe 2009

A mnie się nie chce dalej o tym rozmawiać, bo widzę że nikt mnie nie rozumie i jeszcze wychodzi na to że pisząc posta który miał być zrozumieniem dla ankzoz (i jednocześnie poparciem dla tematu braku moderowania) wyszło że na nią naskoczyłam. To są właśnie uroki słowa pisaniego, zamiast mówionego

reklama
a co tym złego ze sobie poszła????
skąd ja mam wiedzieć dlaczego aga km nie została moderatorem, hmmmmmmmmmmmm:-D????spytaj admina.a adwokatem to ja niczyim nie jestem, tylko rozumiem ankzoc i mamy czynne zawodowo:tak:
nic złego, że sobie poszła... jakbyś czytała od początku to byś widziła, że jej streszczałam co się u nas działo i ona przez dłuższy czas się nie odzywała.. i o to mi chodziło! Że ja piszę, a tu zero odzewu! I gdyby Ankzoc od razu nam napisła - to byśmy nie polemizowałay i nie byłoby całej tej rozmowy - że nie wie dlaczego Aga nie została moderatorką... No i przypominam, że ja też pracuję. Przykro mi, że ma pracę w szkole i mam możliwość wejść na forum... Juz przestanę. Nigdy więcej będąc w pracy nie wejdę na forum!

A mnie się nie chce dalej o tym rozmawiać, bo widzę że nikt mnie nie rozumie i jeszcze wychodzi na to że pisząc posta który miał być zrozumieniem dla ankzoz (i jednocześnie poparciem dla tematu braku moderowania) wyszło że na nią naskoczyłam. To są właśnie uroki słowa pisaniego, zamiast mówionego
Monika ja Cię rozumię!!! Bardzo dobrze Cie rozumię!!! Ja też mam tego dosyć, że moje słowa są źle odbierane... Buźka!

Dobranoc mamusie.
Mam nadzieje,że Nasza moderatorka(buziaki)nie obraziła sie na dobre(bo nie miała o co,przecież dziewczyny chca dla nas jak najlepiej) i szybko do nas wróci(Filipek będzie tęsknił za Mają-prosimy o jakieś świeże zdjęcia;-):-)).
Ogromny buziol na dobranoc i nie rozpiszcie się za mocno bo mogę mieć wieczorkiem problemy z nadrobieniem:sorry:
Papatki

Aneteczko Kochania -mnie też się nie chce już o tym pisać.. moje słowa są źle odbierane... nie o to mi chodziło.... absolutnie nie o to... nie chciałam nikogo urazić.... Aniu na prawdę!!! Nie chciałam Cię urazić!!! Nie chciałam, żebyś mnie źle zrozumiała....:no:

Dobranoc Kochane!!! Do jutra!

Nie wiem czy ktos tu jeszcze jest aIe moim zdaniem Ankzoc powinna oddac komus moderatora. Nie ma czasu , nie zagIąda do nas a jest potrzebna.Trochę to gIupie miec coraz więcej nieaktywnych moderatorów Przyznajcie,że na xxx. jest niezIy burdeI.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry