reklama

Mamy majowe 2009

aga - szkoda ale pisz pisz jak tylko znajdziesz troszke czasu dla nas... bo nas tu bedzie co raz to mniej...buuuu

confi - oj bidulko zabiegana... super a co zrobisz z Damianem jak bedziesz w pracy...

kasia - ja jestem ale nic nie mam do klubu AA...jeszcze hihihiiii

kurcze ale mnie ten kaszel duszacy meczy szok....

reklama
ankzoc- super ci majeczka prezencik zrobila. moj kubus jeszcze nie powiedzial mama,, jedynie tata i dada.. i baba... a jak ze spaniem?? u nas bez zmian choc zdarzyla sie jedna nocka kiedy kubus przespal ja cala bez ani jednej pobudki...:) zmezem wymyslamy rozne sposoby co by moglo poprawic jego sen.. herbatka nie zdaje egzaminu.. ale dalej bedziemy ja stosowac.. teraz jestesmy na etapie ze moze kubus ma za sucho w pokoju i chcemy kupic jakis nawilzacz do pokoju ....hmm zobaczymy czy to cos pomoze...

Hej dziewczynki,ja też jestem;-)
och ale pustki:-( ale to taki okres jest...ja mam nadzieje że jednak forum nie umrze,nie ma takiej opcji:no:;-)

Aga,Confi.... na pewno znajdziecie troszke czasu dla nas,co:confused::confused::confused::tak:
Confi,a właśnie co z Damisiem jak będziesz pracowala na cały etat?

Wiecie ja dzisiaj poleciałam do silesii...ale tak jak tam weszłam tak zaraz wyszłam....normalnie:szok::szok::szok: ludzi jak mrówek,masakra:baffled:

Ja dzisiaj bez %,ale ile można:-D

Aaaa i jednak jade w góry na sylwestra,huuurrraaaaa:-D mam opiekunke:-D;-)dla pieska:tak:

AgA wpadaj jak najczęściej!!!
Roxy a nie uprzedzałam z Silesią??? Wczoraj też była tragedia... No i gratuluję sylwestra! Czyli zdradzasz śląskiego sylwka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:???

No i za chwilkę stawiam się na spotakniu AA... Jestem zaopatrzona...

Dobry wieczór dziewczynki:-).Ja zagladam ale Adas juz w domu wiec tak jakby trzecie dziecko:sorry2:.
Ja dzisiaj bez %,ale ile można:-D

Aaaa i jednak jade w góry na sylwestra,huuurrraaaaa:-D mam opiekunke:-D;-)dla pieska:tak:
Ja tez bez %:zawstydzona/y: ale z cola chyba może być???
A Sylwestra to zazdroszczę my tez mieliśmy jechać no ale nie wyszło:-(.Jak coś to pomyśl o nas o północy;-)

reklama
AgA wpadaj jak najczęściej!!!
Roxy a nie uprzedzałam z Silesią??? Wczoraj też była tragedia... No i gratuluję sylwestra! Czyli zdradzasz śląskiego sylwka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:???

No i za chwilkę stawiam się na spotakniu AA... Jestem zaopatrzona...
Uprzedzałaś:sorry2: no ale mania zakupowa wzieła górę,niestety:baffled:
Kurcze no wychodzi na to że zdradzam ale Brenna to od niedawna też chyba śląskie...:-D
Dobry wieczór dziewczynki:-).Ja zagladam ale Adas juz w domu wiec tak jakby trzecie dziecko:sorry2:.

Ja tez bez %:zawstydzona/y: ale z cola chyba może być???
A Sylwestra to zazdroszczę my tez mieliśmy jechać no ale nie wyszło:-(.Jak coś to pomyśl o nas o północy;-)
Ojjj..pomyśle na pewno...specjalne foteczki zrobie:tak:...szampana za was wypije:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry