reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej kochane mamusie :-), jak tam objedzone po świętach???

U nas święta to totalny szał....... zamiast odpocząć czuję się zmęczona ehhhh, w srodę cały dzień tyrania przy garach , jeszcze dostałam 1 raz @ no normalnie :wściekła/y: wsciec się można po 23 robiłam jeszcze pierniki!!!
W wigiliję najpierw pojechalismy do moich rodziców a na 18.30 do tesciów i tak po 22 wrócilismy do domu, oczywiście Maja nie chciała spać, tyle wrażeń zabawek, ludzi............ Na 1 dzień świat pojechalismy do babci, więc znowu cały dzień z głowy i oczywiście znowu moje dziecko się buntowało i szkoda jej było czasu na spanie........... Na 2 dzień świąt poszliśmy do moich rodziców na chwilę bo przyjechała siostra z rodziną, a później poszliśmy na imprezę do mojego męża siostry, tam też ludzi full, no i 3 małych bąbli, urwanie głowy.......
Więc same rozumiecie, że wypocząć się nie dało!!:dry:
Dobrze, że dziś mam wolne, ale jutro już do pracy ehhhh :sorry2:
W niedzielę, też mieliśmy gości i tak nam zleciał cały ten świateczny okres.... nawet sama nie wiem kiedy :confused:
Co do prezentów to oczywiście Maja dostała najwięcej, pełno zabawek z fisher price w tym krzesełko uczyedełko, które zrobiło największą furrorę, a w szczególności lampka :-D, oprócz tego pieniądze i ciuszki!!!

Ogólnie bardzo miło wspominam ten zwariowany czas świateczny...... najwazniejsze że były bardzo rodzinne!!!!

No a moje dziecko zrobiło mi najcudnowniejszy prezent pod słońcem powiedziało do mnie w wigilję rano mama az 3 razy i tak ładnie , że aż się popłakałam :zawstydzona/y:

o kurcze Kasiu - starałam się czytać uważnie...ale przeoczylam wątek "o sobie"... a więc i Tobie wielkie muaaa :****

przejeść może się nie przejadlam...ale brzusio boli mnie do dziś.. Dzisiaj jestem na lekkiej dietce - trzeba się troszkę "oczyscic" przed Sylwestrową wyżerą.. a od Nowego Roku nowe postanowienie dietkowe i tym razem... chyba wytrzymam:sorry2::sorry2::sorry2:

ankzoc - nareszcie jesteś Kochana!!!

Ależ Ci piękny prezent zrobiła Majeczka - super - zazdroszcze!!!
Moja od wigilii drze pyszczka i ćwiczy "a" w róznych tonacjach (a wszystko przez jakąś laleczke od Teściowej - mowi róznego typu zdania i śpiewa "aaa kotki dwa") - także idzie zwariować, jak np. o 4:00 budzi sie i zaczyna się drzec "aaaa":-D:-D:-D

Ja też dopiero dzisiaj odpoczywam po wariacjach światecznych. A co do dzieci... Wczoraj wróciliśmy od przyjacioł z Zagania - a tam było istne Domowe Przedszkole - non top 5-6 dzieci na stanie (w tym moja najmlodsza, i przynajmniej ja mozna było najszybciej zlokalizowac, hahaha):-D:-D:-D

Hej Kochane....
ja chyba się z BB wypisze :-(:-(:-(:-(:-(:-( wogóle nie mam dla Was czasu i czuje się coraz bardziej wyobcowana.
Właśnie jestem w pracy....czas wlecze się niemiłosiernie....
Która z Was sie ze mną zamieni.....wezme kazde marudzace majowe dzieciatko....a moze nawet 2 za swoja wiecznie kłócaca sie młodziez...mam ochote ich zabic.....:wściekła/y: a do 20.00 jeszcze 4 długie godziny.

witajcie Kochane ...ciekawe czy mojego fioletu komuś brakowało :-p
ja jestem strasznie zabiegana ostatnio...przymierzam się do pracy na cały etat i zimne poty mnie oblewają ze strachu jak to będzie. Na razie nie mam czasu by pisać na forum i strasznie za Wami tęsknię :-( Damiś marudny jest strasznie...w dzień mało śpi , w nocy budzi się co godzinę, zwariować można...
Chodzę półprzytomna ( może wreszcie zębole...kto to wie...)
no i nie daję rady. wybaczycie?
Święta minęły nam spokojnie i rodzinnie tak jak miały minąć...Wigilia była w dechę...wszystko się udało i jestem z siebie dumna ze dałam radę ;-)
Jak tylko znajdę trochę czasu to wrócę do Was...chociaż z tą praca to masakra jakaś...nie wiem kiedy ja pomieszkam...bo żeby wyrobić etat będę musiała być prawie cały czas w pracy :no:
M jutro nie będzie więc może uda mi sie dopchać do kompa bo teraz niestety...gry rządzą :dry:
Buziaki kochane Majóweczki dla Was i waszych dzieciaczków... muaaa :*:*:*

aha byłabym zapomniała...bardzo dziękujemy za życzenia...jesteście niezawodne kochane ciotki :sorry2::sorry2::sorry2: aga_k_m...podziękowania szczególne za śliczne i bardzo osobiste życzenia :tak:
ja takze składam wszystkie aktualne i zaległe życzonka
Izie Mirce
Krzysiowi
Wiktorkowi
Tomaszkowi

i jak zwykle życzę tego co dla Was najistotniejsze maluszki...rośnijcie zdrowo, przybierajcie ładnie na wadze..ząbkujcie bezboleśnie, śpijcie smacznie i jedzcie z apetytem . Ciocia Confi i Damianek ;-)

6gehpz.jpg

reklama
cześć dziewczynki ja jestem a was nie ma :-(
AgA my też za tobą tęsknimy zaglądaj czasem jak tylko znajdziesz chwilkę i żadnego wypisywania się z BB nie ma :no:
Confi a na ten cały etat to musisz wrócić nie da się tego troszkę ukrócić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry