reklama

Mamy majowe 2009

m&m`s ale Cię wczoraj "paskudy" zostawiły :-p

tikasnis mój też robi zielone i też pediatra powiedziała że to nic takiego :confused::confused: a jak do tego są zbite to od razu więcej pijemy i jabłuszko na deserek :tak:trochę się tym martwiłam ale jak zauważyłam duzo dzieciaczków tak ma...:baffled:czytałam na zdjęciowym ze Kuba znowu nie spał ??? oj biedactwo teraz to pewnie przez to że zakochany bo Nadia Roxy się za niego wzięła;-);-);-);-)
:-D:-D:-D A no tak..teraz to już będzie na mnie:-D;-) A wiesz że Nadinka lepiej sypia...to zakochanie jej służy:tak:;-)

reklama
Hellołłłł :-):-):-)

nareszcie koniec świątecznego wariactwa (do Sylwestra rzecz jasna, ehhh:dry:). Jestem wymęczona na maxa, no i oczywiście nie obylo sie bez nos-py:-(:-(:-(... Jagoda wysypana po selerze, i w ogole:zawstydzona/y:... Cieszę się, że już jestem wsród Was Cioteczki :-):-):-)

Tomeczku i Moniko - Wszystkiego najlepszego dla Was - z okazji ukończenia 7 miesiąca!!! :-):-):-) Oby kolejne miesiace były równie piekne, zdrowe i szczęśliwe!!!

a dla Tomusia skromniutki torcik od Cioci Agi i Jagodzianki

2k2bsp.jpg

hej majowe mamuśki moja żabka mała, urodziła sie 12 maja i od trzech miesiecy bardzo mało przybiera na wadze :-(czy ktoraś miała tez moze taką sytuacje?? teraz ma 8 mc i waży niecale 8 kg dzis jade z nia do lekarza po skierowanie na badania krwi zeby wiedziec czy cos jest nie tak.

hej majowe mamuśki moja żabka mała, urodziła sie 12 maja i od trzech miesiecy bardzo mało przybiera na wadze :-(czy ktoraś miała tez moze taką sytuacje?? teraz ma 8 mc i waży niecale 8 kg dzis jade z nia do lekarza po skierowanie na badania krwi zeby wiedziec czy cos jest nie tak.
Zajrzyj na watek "waga naszych dzieci",tam kilka z nas pisze o podobnym problemie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry