reklama

Mamy majowe 2009

Chyba będę się żegnać bo mi net szwankuje-sąsiad wrócił i pewno filmy ściąga:wściekła/y: bo mi kilka minut stronkę ładuje.
Dobranoc majóweczki...
Niiiiieeeee,dziecko mi się obudziło:growl:. No to po spaniu:baffled:

reklama
No wiecie co, tak mnie zostawić!!!!!! buuuuuuu
4220467858_7dae6ff89f_o.gif

dobra to nic innego mi już nie zostało jak... PSTRRRYK.
czekam na przeprosiny od rana.:-p:-p;-);-)

malinka- oj dziekuje ci kochana... :)

monika- szkoda tewgo dziadziusia..:// przykro mi:/

a mam do was pytanie dziewczyny jakie kupki maja wasze dzieci bo moj kubus ma zielonkawe ale zbite i powiedzialam lekarce a ona ze takie moga byc... hmmmm.....

m&m`s ale Cię wczoraj "paskudy" zostawiły :-p

tikasnis mój też robi zielone i też pediatra powiedziała że to nic takiego :confused::confused: a jak do tego są zbite to od razu więcej pijemy i jabłuszko na deserek :tak:trochę się tym martwiłam ale jak zauważyłam duzo dzieciaczków tak ma...:baffled:czytałam na zdjęciowym ze Kuba znowu nie spał ??? oj biedactwo teraz to pewnie przez to że zakochany bo Nadia Roxy się za niego wzięła;-);-);-);-)

Dzień dobry!
Wyprawiłam męża do pracy - pojechała się rozładować do Krakowa, wstawiłam pranie, zjadłam śniadanko i postanowiłam Was nadrobić... A tu wiele do nadrabiania nie było...

Mmatysia jak tam Fifi???

jutro na śniadanie podam jej chyba jajecznicę.:-p:-p:-p
świetny pomysl:tak::tak::tak:!!! chyba wezmę z Ciebie przykład! po co butelke brudzić na mleczko i talerzek na kaszkę skoro możemy obie z patelni zjeść:-D:-D:-D

a moja sisotra dokładnie odwrotnie. Stres- i od razu musi do lodowki.
toż to chyba o mnie było...:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry