reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej dziewczyny jak tam po swietach:blink:
Dziekuje za zyczenia dla Krzysia:tak::-)

Spoznione ale najlepsze zyczenia dla Izy Mirki,Damianka,Wiktorka i Tomaszka:-):-):-)

U nas swieta spokojne wigilia udana w naszym domku,pozniej przyjechal moj tato z przyjaciolka,w 1dzien swiat bylismy u tesciowej byl bray mojego M z rodzina i siostra mojego M tez z rodzina:tak:

Ze swoimi siostrami tylko mialam przez swieta kontakt telef bo jedna mieszka we Wloszech a druga pojechala do Afryki ze swoim menem,a mama tez wyjechala do Wloch do pracy:tak:

W drugi dzien sw przyjechal chrzestny Krzysia z dziewczyna przywiozl mu fajny kombinezon taki cieplutk,milutki tylko ze taki na akurat bo Krzysio to maly grubasek:tak:
Z prezentow wszyscy b.zadowoleni a teraz moje starsze corki juz caly czas akcja sylwester,no a my z M niestety w domu:-(

świetny pomysl:tak::tak::tak:!!! chyba wezmę z Ciebie przykład! po co butelke brudzić na mleczko i talerzek na kaszkę skoro możemy obie z patelni zjeść:-D:-D:-D

No nie??!!:-):-):-):-):-)

Boże samą mnie naszla ochota na jajecznicę.

A wogóle to dzieci chcą mnie wykończyć. Mikołaj od rana marudzi że on chce rosół i czemu nie ma rosołu i czy na obiad może być rosół??!!:dry::dry::dry:

No nie??!!:-):-):-):-):-)

Boże samą mnie naszla ochota na jajecznicę.

A wogóle to dzieci chcą mnie wykończyć. Mikołaj od rana marudzi że on chce rosół i czemu nie ma rosołu i czy na obiad może być rosół??!!:dry::dry::dry:
to zapraszam do mnie u mnie dzisiaj rosół po świątecznym obżarstwie :tak:
TOMCIO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Tomcio Sto Lat i Samych Radosnych Dni :-):-):-)

Cześć dziewczynki:-)
Widze że wena dopisywała wczoraj..:tak:wszystko wróciło do normy,no prawie;-)
Dzieciaki widze że dalej nie sypiają,buuuu... a powiem Wam że moja mała od dwóch dni nie budzi sie w nocy,tylko nad ranem wypije flache i nyny dalej...oby nie zapeszyć:sorry2:
Ale też ledwo siadła na tyłek..to już chce wstawać:baffled: no i robi te słynne buju buju co Moniqsan pisała także mysle że jak wystartuje to będe ją gonić po domu:baffled:
Wydaje mi się że przez te swoje marudne dni dużo nowych rzeczy podłapała:tak:

A powiedzcie skąd Wy te piękne torty bierzecie...:confused::confused::confused: Ja też chce:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry