reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mam nadzieję.... A Nataszce nie jest za zimno? Może za ciepło w tej nowej łazience? Za mało/dużo światła? Przeciąg? Zmieniłaś wanienkę na wannę?
temperatura jest raczej podobna... ale fakt z wanną:tak: wcześniej kąpaliśmy ją w dużej wannie, a teraz mamy prysznic i kąpię ją w tym brodziku. On jest dość duży i głeboki, więc nie ma problemu, ale myślę, że to o to jej chodzi... no, ale wanny jej kupować nie będę:-D musi się przyzwyczaić... ale jak siedzi w czasie kąpieli to jest szczęśliwa!!! Stwierdziłam, że kupię jej to krzesełko do kąpieli. Będzie sobie siedziała i pewnie się uspokoi!

temperatura jest raczej podobna... ale fakt z wanną:tak: wcześniej kąpaliśmy ją w dużej wannie, a teraz mamy prysznic i kąpię ją w tym brodziku. On jest dość duży i głeboki, więc nie ma problemu, ale myślę, że to o to jej chodzi... no, ale wanny jej kupować nie będę:-D musi się przyzwyczaić... ale jak siedzi w czasie kąpieli to jest szczęśliwa!!! Stwierdziłam, że kupię jej to krzesełko do kąpieli. Będzie sobie siedziała i pewnie się uspokoi!
moje dzieciaki też długo przyzwyczajają się do zmian, Gaba pierwszą kąpiel w dużej wannie całą przepłakała, a Andrito do tej pory nie toleruje prysznica

mamstud - bidna Ty nasza... moze rzeczywiscie przejście na butlę coś pomoże... wstawanie co pol godziny jest straszniaste i dla Was i dla Gaby

Kurcze... mam nadzieję, że Andrzejkowi nic nie bedzie, i jutro nic go nie bedzie bolalo.

m&m's - może jakieś zapiekanki, co??:-):-):-)

kasiu - ja tez zaczynam walczyć z soba... ale kisielek do wieczornego BB chyba nie powinien nam zaszkodzić??? co?? dasz się namówić ??:sorry2::sorry2::sorry2::-)

marzena -czekam na foteczki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry