Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno biedny Andrzejek :-(Mamstud - wszystko będzie dobrze!!!
mam nadzieję.... A Nataszce nie jest za zimno? Może za ciepło w tej nowej łazience? Za mało/dużo światła? Przeciąg? Zmieniłaś wanienkę na wannę?Mamstud - wszystko będzie dobrze!!!
temperatura jest raczej podobna... ale fakt z wannąmam nadzieję.... A Nataszce nie jest za zimno? Może za ciepło w tej nowej łazience? Za mało/dużo światła? Przeciąg? Zmieniłaś wanienkę na wannę?
wcześniej kąpaliśmy ją w dużej wannie, a teraz mamy prysznic i kąpię ją w tym brodziku. On jest dość duży i głeboki, więc nie ma problemu, ale myślę, że to o to jej chodzi... no, ale wanny jej kupować nie będę
musi się przyzwyczaić... ale jak siedzi w czasie kąpieli to jest szczęśliwa!!! Stwierdziłam, że kupię jej to krzesełko do kąpieli. Będzie sobie siedziała i pewnie się uspokoi!moje dzieciaki też długo przyzwyczajają się do zmian, Gaba pierwszą kąpiel w dużej wannie całą przepłakała, a Andrito do tej pory nie toleruje prysznicatemperatura jest raczej podobna... ale fakt z wannąwcześniej kąpaliśmy ją w dużej wannie, a teraz mamy prysznic i kąpię ją w tym brodziku. On jest dość duży i głeboki, więc nie ma problemu, ale myślę, że to o to jej chodzi... no, ale wanny jej kupować nie będę
musi się przyzwyczaić... ale jak siedzi w czasie kąpieli to jest szczęśliwa!!! Stwierdziłam, że kupię jej to krzesełko do kąpieli. Będzie sobie siedziała i pewnie się uspokoi!

:-)m&m's nie no!! jak można tak wyglądać jak Ty jedząc o tej porze?!?!!? A tak serio - zjedz coś suszku nasz :-)

Jak dajesz radę? Ja też zaczynam się do tej myśli przyzwyczajaćnie mam kisielku na szczęścieale dzisiaj M prosiłam o blok czekoladowy bo mamy mleko pewnie jutro zrobimy ,ale od 16 nic a nic nie tykam
![]()
Mamy z Moniką zacząć odchudzanie od 1 stycznia