Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czemu nie, przynajmniej wiem, że żyję :-)o to tak bym się już nie katowałaodnośnie bloku oczywiście
m&m's woli kabanosy :-)u mnie nie opłaci się piec ciast... mam jeszcze 1/3 blachy keksu (część dałam Mamie), trochę sernika, który przywiozła moja mama i tortownice z ciastem od teściowej o nie ma komu jeść... m&m's zapraszam!
przepraszam, że zapytałam:-
ja też mam cukiernika w domu a ciasta u nas nie idą i w domu nigdy nie piecze ,ja na te święta zjadłam 3 kawałeczki choć jedna pokusa mniej, ale bloku nie odmówię nigdyu mnie nie opłaci się piec ciast... mam jeszcze 1/3 blachy keksu (część dałam Mamie), trochę sernika, który przywiozła moja mama i tortownice z ciastem od teściowej o nie ma komu jeść... m&m's zapraszam!

u mnie nie opłaci się piec ciast... mam jeszcze 1/3 blachy keksu (część dałam Mamie), trochę sernika, który przywiozła moja mama i tortownice z ciastem od teściowej o nie ma komu jeść... m&m's zapraszam!

wiem, ja też... i dlatego tyle ciasta u mnie stoi odłogiem...m&m's woli kabanosy :-)

ale tylko Ona taka chuda... no nie jeszcze Jola, Roxy i Paula... Bardzo przepraszam jeśli jakąś ano... tzn. chudzinę pominęłam
no chyba trzeba zacząć a ja raczej na siebie wściekła a nie na pytanie ;-)przepraszam, że zapytałam:--
-( nie chciałam... kurde czyli co? trzeba ćwiczyć do tego? Boziu a ja tak nie lubię...:-
-
-(