Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak ja wiem... też bym była... dziś zamiast chipsów pieczarki marynowane jadłam:-no chyba trzeba zacząć a ja raczej na siebie wściekła a nie na pytanie ;-)
to juz podchodzi pod deprejeBoniu, Maja nadal nie śpi.
A ja nadal jestem głodna.
Aha i jeszcze sie wkurzylam bo musze kupić mai piżamy i akurat nie mam jej romiaru!!!!!!!!a mi się nie chce jechać do sklepu!!!!!
i do tego wszytskiego nie mam zielonego!!!szit.
ja chce pizze!!! ja chce zielonego!!!!
a może jesteś przed @Możliwe że mamy wspólną znajomą,hihi moja ma na imię AgatkaRoxy prywatnie, znajoma z Katowic ma tam domek - może mamy wspólną znajomą :-)
marzenko Andrzejek śpi, zaglądam do niego co chwilkę, jestem zła, że nie zawiozłam go do szpitala ale tak płakał, że nie chce... biedny ma traumę po ostatniej operacji w czerwcu :-(
:-)
Wiem,naiwna jestem
Ty przyjdziesz to zobaczysz!!!

A no tak
Chciałam to samo napisać;-)No i zaczął się temat diet. :-)
cholercia wałeczki mi sie po świętach zrobiły....musze po Nowym Roku się wziąśc za siebie
tak ja wiem... też bym była... dziś zamiast chipsów pieczarki marynowane jadłam:--
-( lubię pieczarki, ale wolałabym chipsy albo pizze...

wiem, ja też... i dlatego tyle ciasta u mnie stoi odłogiem...ale tylko Ona taka chuda... no nie jeszcze Jola, Roxy i Paula... Bardzo przepraszam jeśli jakąś ano... tzn. chudzinę pominęłam
![]()
No wiesz..... chuda to ja byłam rok temu,teraz jeszcze nie jestem
A po Świętach to już wcale
Nie te same:-) Ale Brenna mała to pewnie sie znaja;-)Roxy moja ma na imię Asia - to nie te same :-)
Widziałam co było w sierpniu... I nie wierzę, że teraz jest gorzej... Bo ja dla odmiany wyglądałam jak klops, a teraz wyglądam jak pulpet...No wiesz..... chuda to ja byłam rok temu,teraz jeszcze nie jestem
A po Świętach to już wcale
![]()
wariatkaWidziałam co było w sierpniu... I nie wierzę, że teraz jest gorzej... Bo ja dla odmiany wyglądałam jak klops, a teraz wyglądam jak pulpet...