M
Marzena80
Gość
No Kochane - to ja pierwsza pożegnam dziś klubowiczki... Życzę dobrej nocki wszystkim!!! Nie piszcie za dużo...!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
realistaka Kasiu*** mua***wariatka
dobranoc ja też spadam buźkaNo Kochane - to ja pierwsza pożegnam dziś klubowiczki... Życzę dobrej nocki wszystkim!!! Nie piszcie za dużo...!
napisz co zrobiłaś, że schudłaś 12 kg... jutro przeczytam...Wy jesteście wszystkie dziwne! Jedna za chuda, inna za gruba... Same klopsy, pulpety i wieloryby...:-) Ja przestałam się przyjmować moją wagą. Mam 161 cm i ważę 68kg i nie czuję się gruba! Jeszcze nie tak dawno ważyłam 80!
Karmię cyckiem skazowe dziecko :-)napisz co zrobiłaś, że schudłaś 12 kg... jutro przeczytam...
jeszcze raz dobranoc!!!
Ja tam klopsa nie widzialam...Widziałam co było w sierpniu... I nie wierzę, że teraz jest gorzej... Bo ja dla odmiany wyglądałam jak klops, a teraz wyglądam jak pulpet...

Hej,to ja Cię przebiłam z wagą,w maju wazyłam 86kgWy jesteście wszystkie dziwne! Jedna za chuda, inna za gruba... Same klopsy, pulpety i wieloryby...:-) Ja przestałam się przyjmować moją wagą. Mam 161 cm i ważę 68kg i nie czuję się gruba! Jeszcze nie tak dawno ważyłam 80!

byłam beczułką
A ile masz wzrostu?Ja tam klopsa nie widzialam...
Hej,to ja Cię przebiłam z wagą,w maju wazyłam 86kgbyłam beczułką
Dobranoc dziewczyny,ja też się juz żegnam,muuuuuaa:-)
Ja tam klopsa nie widzialam...
Hej,to ja Cię przebiłam z wagą,w maju wazyłam 86kgbyłam beczułką
![]()