• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.
ja sadzałam Andrzejka gdy skończył 8 miesięcy. Gdy miał 13 już pieluch nie używał, w ogóle! Uważam, że im wcześniej tym lepiej! :-)

reklama
Nio tak niech sie pomęczy troszku - kochana jak ty sobie radzisz teraz ja normalnie z małą cały czas kolo siebie bo zaraz ryczyi defakto nicc nie jestem w stanie zroić [/QUOTE]no jakos daje wiesz moja troszke odpuscila sobie te rece... bo tez caly czas mruczala i placzkolila.. ale ja ja zostawiam i czasem nie reaguje wiesz serduszko boli ale ja jestem sama wiec musze robic cos kosztem czegos...:-)

Paula ja od 1,5 roku nie palę, tak tyko sobie gadam....Chociaż fajki dziś kupiłam...to wywal ta pake:-)

monika a grzeczne dziewczynki nie palą?:-)

Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.

ja z Mikołajem zdecydowanie za późno jakoś się do tego zabralam, ale nie z lenistwa, a jakoś zniewiedzy, nieświadomości. I w sumie jeśli dorze pamiętam to jakoś około 2 lat miał.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale proszę nie objeżdżajcie cie mnie za to.

I teraz zacznę Maję sadzać na nocnik jak zacznie utrzymywać równowagę przy siedzeniu. Nie zmuszać, ale sadzać tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry