reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

:-):-):-):-):-):-)

No mi tez....:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

A ja czekam w koncu kiedy ustalisz date....no wiesz jak....:tak:
Ja juz sie nie moge doczekac....:tak::tak::tak:
No chyba ze zmienilas zdanie....:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jolu Słońce,
ja już miałam prawie ustaloną datę (5.01), ale okazało się że jakieś starszne zalamania pogody mają być??!! i mi to nie prezskadza, a nawet sie cieszę, ale martwię się o mojego kierowcę, co sam będzie wracał. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Cały czas wszytsko ustalam.

Co do strasznych zachowań dzieci, to współczuje ci. aprawdę, jak chcesz to zapraszam do mnie!!!!

U mnie mini, tiny winy poprawa. :dry::dry::dry::dry: wkońcu trza szukać pozytywów, nie?! :dry::dry::dry::baffled::baffled:

reklama
m&m's - to ja Ci podpowiadam tak po cichaczu ;-)- odwiedź Jole (zrób wszystko co w Twojej mocy) - 16.01 :-):-):-):-):-):-)

Monika, Patusia - dobranoc :***

Barmanko - a ja proszę o pełny wywiad rodzinny :tak:- co tam sie u Ciebie i Marcelitka dzieje:happy2: Tesknimy

no Moniq - wyłaź z ukrycia - namierzono Cie :-D:-D:-D

Jolu moja bohaterko witaj wpadłam jeszcze luknąć i widzę tu ciebie kochana podziwiam cie ja z jednym jęczącym wysiadam a ty dopiero masz na głowie - powiem ci kobietko że mi cie brakowało :-) a nie wiesz co u drugiej bliźniaczkowej mamci Iwee bo jej tez tak długo nie widziałam na bb- poza tym często wspominam Akunię - pamiętasz ale od tego przykrego momentu słuch zaginoł...
Tak czy inaczej ucałuj drużynkę "A" ode mnie zawsze jak na nie patrze to nie wiem która która więc jest to Druzyna A może potem jakieś różnice - :-)
wrzuc czasem posta na zamkniety bo tam tez napewno tęsknią :-)

Patusiu.....dziekuje ...jestes kochana ...:tak::tak::tak:
a jesli chodzi o zamkniete to ja caly czas czytam...tylko czasu brakuje mi na napisanie czegos a szczeze mowiac to chyba nie czasy tylko wiesz...dawno nie pisalam i nie chce wpasc tam tak z nienacka i sie wtracac....:-:)-:)-(

No ale postaram sie cos napisac bo teskono mi za Katarzynak i Okruszkiem...no i kilkom innymi dziewczynami...:tak::tak:
A i pytasz o
Iwee.......byla u mnie ostatnio z blizniakami.....fakt ze pisalam do niej teraz i sie nie odzywala...musze do niej jeszcze raz napisac....

DIa pocieszenia mój maIy tez sie wsciekI. Z anioIka zrobiI sie diabeI.WygIąda to tak samo jak u Ciebie tyIko w wersji soIo.Czasami nerwy mi siadaja.Starszak zamiast mi pomóc to jeszcze dokIada obowiązków.W sumie to co ja mogę wymagac od czteroIatka.

Monika...nosz nasze dzieciatka chyba uknuly plan wykonczenia mam majowych ( kwietniowych tez)...no ja to juz powiedzialam do meza ze jak tak dalej pojdzie i bedzie to trwalo do 12stego miecha to w wariatkowie wyladuje....albo znowu u psychologa....:-:)-:)-:)-(
Monia...ten Twoj czterolatek to pewnie sam jeszcze potzrzebuje zeby skupiac na nim duzo uwagi a tu niestety....:shocked2::shocked2::shocked2:
No ja to mam nadzieje kazdego dnia ze nastepny bedzie lepszy...:blink::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D
ale Jola wyjeżdża 22. :-D:-D:-D:-D
jak się postarasz to możesz z nią osobiście pooblewać.:tak::tak::tak::tak::-)

m&m's - jak się dobrze postarasz to Jolenka sie niedoczołga do samolotu;-):-D:-D:-D zartuje oczywiście... no fakt - Jola na 22.01 ma zaplanowany powrót do naszego uroczego kraju.... :sorry2:

reklama
jestem!!!
Bigos ugotowany!!!
Jutro tylko pieczarki udusze do krokietów, no i zrobie naleśniki...Barszczyk i sałatki to pikuś - wiec powinnam jakos przezyć jutrzejszy (a w sumie to dzisiejszy) dzionek;-):tak::-D.

M&m's - Kochana... ja nie znikam bez pożegnania - chyba że Tofik zje kabel:-D:-D:-D

Osz Ty pracowity duszku....:tak::tak::tak::tak::tak:...
A Tofik ma fajne imie....:-):-)

Jolu Słońce,
ja już miałam prawie ustaloną datę (5.01), ale okazało się że jakieś starszne zalamania pogody mają być??!! i mi to nie prezskadza, a nawet sie cieszę, ale martwię się o mojego kierowcę, co sam będzie wracał. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Cały czas wszytsko ustalam.

Co do strasznych zachowań dzieci, to współczuje ci. aprawdę, jak chcesz to zapraszam do mnie!!!!

U mnie mini, tiny winy poprawa. :dry::dry::dry::dry: wkońcu trza szukać pozytywów, nie?! :dry::dry::dry::baffled::baffled:

To czekam cierpliwie....:tak::tak::tak::tak:.....A co z ta pogoda ma byc...ze co ..ze tak jak w tamtym roku zima nawiedzi anglie...:baffled::baffled::baffled:

A z zaproszenia do Ciebie....oj chetnie bym skorzystala...ale u mnie to nierealne....nie mam nikogo kto by mnie mogl zawiesc, P pracuje, a sama nie wybiore sie z dziewczynami....:no::no:

m&m's - to ja Ci podpowiadam tak po cichaczu ;-)- odwiedź Jole (zrób wszystko co w Twojej mocy) - 16.01 :-):-):-):-):-):-)

Nosz...jaka dobra pamiec masz....:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry