monika1977
Fanka BB :)
Moje dziecko chce mnie wykończyć. W dzień nie mogę odejść na krok bo wyje aż się zanosi.W nocy budzi sie co godzinę i też wyje aż się zanosi.MaIy smrodek wIasnie wstaI drugi raz a śpi od 20.:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znam to, bardzo dobrze to znam.... Trzymaj się!Moje dziecko chce mnie wykończyć. W dzień nie mogę odejść na krok bo wyje aż się zanosi.W nocy budzi sie co godzinę i też wyje aż się zanosi.MaIy smrodek wIasnie wstaI drugi raz a śpi od 20.:-(
czyzybym sie czyms narazila? chcialam tylko kolezance jednorazowce przypomniec ze forum ma regulamin....a serio to od samego rana walcze z plaga spamowa pod tytulem " prosze o glos..." i furia mnie trafiaparafrazując pewnego filozofa... są moderatorzy i moderatorzy![]()
Znikam...z waszego watku mile panie i pozdrawiam noworocznie
kuzwa znowu wyje a dopiero go uspiIam.znam to, bardzo dobrze to znam.... Trzymaj się!
znam to, bardzo dobrze to znam.... Trzymaj się!
A Gosia płacze przez sen a potem przebudza się lub nie. A jak mnie tylko zobaczy to najpierw wielki uśmiech a potem zrozpaczona minka i rączki wystawia.Moje dziecko chce mnie wykończyć. W dzień nie mogę odejść na krok bo wyje aż się zanosi.W nocy budzi sie co godzinę i też wyje aż się zanosi.MaIy smrodek wIasnie wstaI drugi raz a śpi od 20.:-(
no właśnie ja byłam przekonana że zapale i już nie będzie smakować ale efekt jest odwrotny :-(no, zapaliłam... Najgorsze jest to, że mi smakował! Po 1,5 roku :-( Ciągnie, ciągnie....
ciesz się, że na żywo nie słyszałaś moich dyskusji, np. o wpływie okresu lęgowego mrówek na pożycie seksualne niedźwiedzi brunatnych.... nie pytaj, nie pamiętam....

kurcze no żałuję że tego nie słyszałam 

U nas to ja wystawiam raczki,zeby go wyjąć z IóżeczkaA Gosia płacze przez sen a potem przebudza się lub nie. A jak mnie tylko zobaczy to najpierw wielki uśmiech a potem zrozpaczona minka i rączki wystawia.

Współczuje, mój przed chwilką obudził się bo kupka- przebrany na śpiąco- śpi dalej. Naprawdę was podziwiam !!!!!!Moje dziecko chce mnie wykończyć. W dzień nie mogę odejść na krok bo wyje aż się zanosi.W nocy budzi sie co godzinę i też wyje aż się zanosi.MaIy smrodek wIasnie wstaI drugi raz a śpi od 20.:-(