reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Hellloooooo:-)

Dziewczynki ja tylko na chwilke,chce sie zameldowac:-D
Jestesmy jeszcze w gorach,mielismy dzisiaj wracac ale pogoda nas dopadla,tzn snieg....i niestety nie mozemy sie wydostac z tej gory....mimo łancuchów i napędu na cztery koła:baffled: mnóstwo aut wylądowało w rowach....no po prostu masakra:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze jutro sie wydostaniemy.... ale mimo tego jest i bylo super.....a teraz imprezy ciąg dalszy:tak::-D
Okropnie tesknie za Nadusią która jest z moją mamą.....podobno ma zęba... i stoi w łóżeczku:szok:... i to wszystko pod moją nieobecność..... No i tęsknie za Wami kochane....bardzoooo...dorwałam laptopa brata ale tutaj mnóstwo ludzi i nie wypada pisać:sorry2:

Dosiego Roku.... buziiiiii
Super,ze Sylwek udany no i zabawa trwa w najlepsze.
Mam nadzieję,że uda wam się wydostać z zaśnieżonej Brennej i jutro dołączysz do nas:-)

reklama
Adam wybrał bardzo egzotyczne wczasy dla nas dwojga. Niestety nie jestem gotowa żeby zostawić chłopców na tydzień :no::sorry2:Postanowiliśmy dzieciaków nie zostawiać i ugodą okazał się Egipt(z 25 oC). Nie zdecydowaliśmy jeszcze gdzie bo wybraliśmy dwa hotele ale rezerwację chcemy skonsultować ze znajoma rezydentka,która była w obu .W poniedziałek umówiliśmy się z nią na kawę:-).Jest pewne,że lecimy 21-22 stycznia:tak::tak::tak:

Mamamatysia....ja bylam w Egipcie a dokladnie w Sharm el Sheik w hotelu Dream Vacation dwa lata temu....
W tym roku z naszego tzn z mojego polecaenia wybrala sie tam siostra Przemeka....
Tak wiez z czystym sumieniem moge polecic Ci ten hotel....naprawde super, slicznie, kilka basenow, baseny dla dzieci ....
My bylismy w grudniu i bylo goraco.....
ach ..przez te Twoje wakacje pomarzylam sobie ze wlasnie sobie leze na lezaczku przy basenie i tak cudownie grzeje sloneczko.....:-):-):-):-)

A tu masz kilka fotek i filmik....:tak::tak::tak:
Thomson Holidays - Dreams Vacation Resort

Jolu-Hotel faktycznie ciekawy.Super baseny,ładna plaza no i przestronne pokoje.Zobaczymy czy ten hotel oferuje któreś z naszych biur no i jakie maja udogodnienia dla dzieci.Bo zależy mi na stołeczkach do karmienia no i łóżeczku.

Jolu-Hotel faktycznie ciekawy.Super baseny,ładna plaza no i przestronne pokoje.Zobaczymy czy ten hotel oferuje któreś z naszych biur no i jakie maja udogodnienia dla dzieci.Bo zależy mi na stołeczkach do karmienia no i łóżeczku.

Jak my bylismy ( dwa tygodnie) to bylo mnostwo malych dzieci....obok nas mieszkala para z malym dzieckiem i na pewno mieli lozeczko dla malego ..w restayracjach tez byly krzeselka dla maluchow.....nawet osobne mniejsce gdzie maluchy mogly jesc...wielki telewizor, bajki, fajna muzyczka....wiem bo zawsze chodzilismy brac z tamatad lody....:-):-):-):-):-):-)

No fakt...jesli masz jaks znajoma w biurze to ona moze Ci poleci jeszcze cos fajniejeszego.....:tak::tak:

Dobrego wyboru zycze....:tak::tak:

reklama
Do góry