reklama

Mamy majowe 2009

mamstud, czytałam kochanie. myślałam że jakieś zmainy na froncie nastąpiły.
Nastąpiły :-)
Mleczka troszkę jeszcze jest - tak na dwa karmienia w ciągu dnia. Mleko z butli nadal odpada ale mam nadzieję, że i to się zmieni...

Dziś na kolację Gaba zjadła 130 ml kaszki łyżeczką, a to jest dwa razy więcej niż zwykle. Potem dostała cycusia i zasnęła i .... śpi do teraz :-) W nocy nadal nie karmię i bardzo mi się to podoba :-)

A co u Ciebie? Maja troszkę spokojniejsza?

reklama
mamamatysia to świetnie, że minie! Fajnie, że wiesz takie rzeczy :-) Mnie moje plamy na migdałach nie minęły (uprzedzam pytanie - to nie sprawka męża:-) )

Nastąpiły :-)
Mleczka troszkę jeszcze jest - tak na dwa karmienia w ciągu dnia. Mleko z butli nadal odpada ale mam nadzieję, że i to się zmieni...

Dziś na kolację Gaba zjadła 130 ml kaszki łyżeczką, a to jest dwa razy więcej niż zwykle. Potem dostała cycusia i zasnęła i .... śpi do teraz :-) W nocy nadal nie karmię i bardzo mi się to podoba :-)

A co u Ciebie? Maja troszkę spokojniejsza?

npaisalam na xxx, ale niech ta mordka powie ci :sad:

reklama
Witam się po zakupkach!!! :-):-):-)
Ale było super. Nawet nie czułam swoich wysokich obcasów które przywdziałam. Dopiero po powrocie do domu myślałam że mi stopy odpadną :baffled:
Zakupy mega udane. Sobie kupiłam tylko bluzkę, M wysokie buty zimowe, ale za to Lili obkupiona maksymalnie. Właśnie policzyłam że gdybym jej rzeczy kupiła przed przeceną to wydałabym 235 pln więcej :szok: Uwielbiam wyprzedaże !!! :happy2::cool2::-D
No i poszliśmy na sushi. Po kilku tygodniach przerwy smakowało jak najlepsze delicje :tak:
Jutro jedziemy znów. Bo w mothercare wykupili moje ulubione śpioszki a nastawiłam się że kupię Liliance. Już zdąrzyłam się do nich przez prawie 8 miesięcy tak przyzwyczaić że innych sobie nie wyobrażam :dry:
Coś bym się napiła, ale nic nie ma bo M dalej odchorowuje Sylwestra i twierdzi że kończy z piciem. Słyszała kiedy ktora o takim fenomenie. Szkoda że nie nagrałam go na dyktafon :nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry