reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jeszcze chwila i wstrzymałby ci się okres i byłaby ciąża urojona!! :-p:-p:-p:-p

normalnie nie mogę, ale powiem wam, że ja to już doszłam do takiego stanu że chciałabym byc w ciąży, bo wtedy wszystkie różniaste olegliwośi i objawy moglabym na to zwalić.

a wogóle to kobity, chciałam się z wami podzielić pewnymi myślami. Otórz zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, ale jak teraz mam 2 , to powiem wam że nie lada odwagi ( a tak na prawdę to zrezygnowania z siebie), przynajmniej ode mnie wymagałoby żeby mnieć trzecie.
Bo wiecie, już teraz trudno mi się gdzieś samej wybrać, czy nawet całą rodziną to jest 4 osoby i wogóle. A jakby było trzece dziecko, to już starsznie dużo sie robi i jak sobie wyobrażę że M w pracy a ja na zakupach z 2 brzdąców i 1 w wózku to aż mam drgawki!!!!!:szok::szok::szok::no::no::no::no:jedyne co by mnie przekonało to mój M. - gdyby wiecie wykazał chęc i właściwe podejście.

A wy jakie macie odczucia??
U mnie podobnie, też chciałam trójkę ale gdyby mój M nie był tak pzrewrażliwiony na swoim punkcie i miał mocniejsza głowę i żoładek!!!! Widział no kto u predyspozycjach migrenowych u faceta:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:. Jak coś na żoładek zaszkodzi to zaraz boli go głowa i biedak spi półó dnia albo i cały a ja się dziećmi i domem zajmuję czy to dobrze czy źle sie czuję - mój M to klasyczny hipochondryk.

U mnie podobnie, też chciałam trójkę ale gdyby mój M nie był tak pzrewrażliwiony na swoim punkcie i miał mocniejsza głowę i żoładek!!!! Widział no kto u predyspozycjach migrenowych u faceta:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:. Jak coś na żoładek zaszkodzi to zaraz boli go głowa i biedak spi półó dnia albo i cały a ja się dziećmi i domem zajmuję czy to dobrze czy źle sie czuję - mój M to klasyczny hipochondryk.
uuuu la la no to ty sie masz kobieto :baffled:

Na to wychodzi,ze Gaba na diecie buteIkowo -Iyżeczkowej zjada wiecej.

Wracając do tematu ruchów pIodu to ja mam tak jak Moniqsan.NormaInie mozna sie psychicznie wykonczyc.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry