mamstud
Luty 2004, maj 2009
Noc była koszmarna - pobudki co godzinkęWitaj Mamstud. Jak tam Gabunia?
:-(
Ale w dzień super, mała sporo zjadła więc się cieszę.
Dziękuję za zainteresowanie :-)
Jutro mam ostatni dzień wolności, we wtorek do pracy!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noc była koszmarna - pobudki co godzinkęWitaj Mamstud. Jak tam Gabunia?
U mnie podobnie, też chciałam trójkę ale gdyby mój M nie był tak pzrewrażliwiony na swoim punkcie i miał mocniejsza głowę i żoładek!!!! Widział no kto u predyspozycjach migrenowych u facetajeszcze chwila i wstrzymałby ci się okres i byłaby ciąża urojona!!
normalnie nie mogę, ale powiem wam, że ja to już doszłam do takiego stanu że chciałabym byc w ciąży, bo wtedy wszystkie różniaste olegliwośi i objawy moglabym na to zwalić.
a wogóle to kobity, chciałam się z wami podzielić pewnymi myślami. Otórz zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, ale jak teraz mam 2 , to powiem wam że nie lada odwagi ( a tak na prawdę to zrezygnowania z siebie), przynajmniej ode mnie wymagałoby żeby mnieć trzecie.
Bo wiecie, już teraz trudno mi się gdzieś samej wybrać, czy nawet całą rodziną to jest 4 osoby i wogóle. A jakby było trzece dziecko, to już starsznie dużo sie robi i jak sobie wyobrażę że M w pracy a ja na zakupach z 2 brzdąców i 1 w wózku to aż mam drgawki!!!!!jedyne co by mnie przekonało to mój M. - gdyby wiecie wykazał chęc i właściwe podejście.
A wy jakie macie odczucia??

. Jak coś na żoładek zaszkodzi to zaraz boli go głowa i biedak spi półó dnia albo i cały a ja się dziećmi i domem zajmuję czy to dobrze czy źle sie czuję - mój M to klasyczny hipochondryk.To chlapnij cos mocniejszego bo od jutro tylko wieczorne karmi.Noc była koszmarna - pobudki co godzinkę
:-(
Ale w dzień super, mała sporo zjadła więc się cieszę.
Dziękuję za zainteresowanie :-)
Jutro mam ostatni dzień wolności, we wtorek do pracy!!!!
uuuu la la no to ty sie masz kobietoU mnie podobnie, też chciałam trójkę ale gdyby mój M nie był tak pzrewrażliwiony na swoim punkcie i miał mocniejsza głowę i żoładek!!!! Widział no kto u predyspozycjach migrenowych u faceta. Jak coś na żoładek zaszkodzi to zaraz boli go głowa i biedak spi półó dnia albo i cały a ja się dziećmi i domem zajmuję czy to dobrze czy źle sie czuję - mój M to klasyczny hipochondryk.

Popijam martini :-)To chlapnij cos mocniejszego bo od jutro tylko wieczorne karmi.
Na to wychodzi,ze Gaba na diecie buteIkowo Iyżeczkoej zjada wiecej.
Wracając do tematu ruchów pIodu to ja mam tak jak Moniqsan.NormaInie mozna sie psychicznie wykonczyc.