reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczor...:-):-)

m&m's....wiesz co ..mi na same slowo tesciowa to sie krew gotuje a jak jeszcze przeczytalam o tym co Twoja zrobila to tylko sie utwierdzilam w mojej opini ze tesciowe to najgorsze babole...:baffled: Przynajmniej moja taka jest...
A wogole jakim prawem ona otworzyla nie swoja korespondencje....:confused:
A ze zwierzetam to juz meega przesada...Jeszcze do tego dojdzie ze pod czas waszej ceremoni slubnej w takt marszu bedzie wyl pies i mialczyl kot...:baffled::baffled:..Bo kto wie moze ona wcale nie planuje zostawiac zwierzat w pensjonacie tylko brac je ze soba???:shocked2::shocked2::shocked2:
Trzymaj sie kochana i nie daj zepsuc sobie Twojego wymarzonego dnia...:tak:

Ankzoc...oj wspolczuje bolu.....wiesz tak jak Marta Ci pisala o swoim bolu ja wlasnie od kilku dni mam taki pulsujacy i w jednym miejscu umiejscowiony...I az czasmi to sie boje zeby nie bylo to cos powaznego..:baffled::baffled:
Trzymaj sie...:tak:

No i juz nie pamietam co mialam napisac...

Strasznie sie wkurzylam i nie odzywam sie do mojego P....Dzis przyszedl wyciag z kart debetowej i patrze a tam debet do zaplacenia...Pokazalam mu to jak wrocil z pracy a on na to ze no tak...ze tam jakies problemy byly . Dokladnie wiedzialam ze problemy byly ale z inna karta i my tej nie uzywamy a on na to ze uzyl jej w Polsce...I tyle..nic wiecej nie chce mi powiedziec .
No i jestem tak rozwcieczona bo ja glupia nie aktywowalam swojej kart i nie mam dostepu do naszych kont....Ale skonczy sie to , musze zadzwonic do banko i aktywowac moje karty i dostep online...:no::no:
Aaaa no i wogole nie wiem co mam o tym myslec...:baffled:

A jeszcze do tego u nas obo byl straszny pozar..spalil sie cay dom i jakos tez to mnie przybilo....:baffled:

Witam Jolu.
Co mogę poradzić,jak opadną emocję to spokojnie porozmawiaj z P na pewno wszystko się wyjaśni:tak:wierzę w niego;-) jak maleństwa???
GG zrobię jak będę miała chwilkę bo trzeba kontakty przekopjować:-(

a ja ostatnio po prostu pobrałam nowe i nie odinstalowywałam starego...

Kasiu ja nic nie kopiowałam... samo się wszystko zrobiło!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry