M
Marzena80
Gość
co???wkurza mnie to powoli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co???wkurza mnie to powoli
ale cowkurza mnie to powoli

ej no moni jesteśmy:-(a Aga udaje że czyta:-)coś ty taka nerwowa przed @ jesteś![]()

... a trochę to trwało... bo M się pojawil ;-):-)
nadal ciągne dietke to dopiero drugi dzień drugiego tygodnia,a gdzie tam miesiąc
ale jetem wytrwała i daje rade nic zakazanego niepodjadam
i dziś nawet godzinke temu miałam moment a żeby poćwiczyć mieśnie brzucha
Niki o20 po kapieli padła jak kawka odziwo ,no i mam spokuj:-)Jakoś niemogłam się zebrać żeby popisać,dziś udało mi się wreszcie dom ogarnąć i potem spacerek z Niki po parku z koleżanką i jej małą damą ,fajnie było bo zazwyczaj sama spaceruje,ok mykam was troszke ponadrabiać bo niewiem oco kaman
A M się zajęłaś to tak długo zeszło;-)

:-(
Mają racje Dziewczyny - przyciśnij go mocno...a kontrola na kontach też jest dobrym pomysłem. Trzymaj się cieplutko :***.
no nie dziwie Ci się!współczuje bardzo!!!:-(aż się zagotowałm jak przeczytałam jaki masz problem z T
ja bym jej tam swoje powiedziała
to co zrobiła to przegięcie pały!!!szkoda gadać!!!!kochana postaraj się ochłonąć ,bo już i tak nic się nie zrobi jak t tak po chamsku zrobiła no i myśle ,ze m powinien troche w tej sprawie zainterweniować!w końcu to jego m.Może stwierdzicie ,że jestem głupia-ale ja moge teściową na rękach nosić
mieszkam z teściami w jednym domu już prawie 6lat i odpukać nigdy nie miałam problemu!totalnie mi się do niczego nie wtrącają
to mam naprawde dobrze,i złego słowa na tesciów nie powiem
m&m's-ciesze się,że się pojawiłaś i napisałaś bo troszke Cię nie było,no i teraz wiem co to za zmartwienie Cię trapi.
w miare możliwości kochana odezwij się i napisz po krótce coś więcej
ale powiem Ci nasza Niki jak była mniejsza to zasypiała nam nie prędzej niż22 a czasem to i o 23 potrafiła z łóżeczka zrobić plac zabaw!teraz ładnie chodzi po20 pare spać,a ostatnią drugą drzemke ma o17 i mimo to śpi fajnie odkąd jest na flaszce przesypia całą noc,a ja uparcie karmienie piersią i piersią a Niki biedna najwidoczniej sie już potem nie najdała bo budziła się co2 lub3godziny ,a po flaszce śpi jak aniołek.Zycze Ci aby Nadia też tak ładnie spała,moze też u niej emocje i przeżywanie w związku z tym ,ze nauczyła się chodzić,i przez to tak mało śpi,pewnie woli po mieszkaniu śmigać
już widze jak nam na bb piszesz o pozytywnym wyniku
trzymaj sie ciepło!podziwiam bo ja przy mojej Niki to niemiała bym szans na nauke.
no i na roczek Niki też chce ładną sukienke
dobrej nocy kochane życze!!!!wyśpijcie się i odpocznijcie!!!!