monika1977
Fanka BB :)
Martalis ja też sobie ciągle powtarzam-jak mogłaś się tak zapuścić?
Kasica myślałam dzisiaj o Tobie. Przeważnie jesteś rano a dzisiaj zonk.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pomagam koleżance która straciła prace :-( no i wiadomo rzeczy związane z forum ;-)
i z tym hotelem też nie postąpiła nie fer:-m&m's masz prawo być wściekła,ja bym była.... otworzyć czyją przesyłkę a jakim prawem i porozdawać zaproszenia za Was to już bezczelnośći z tym hotelem też nie postąpiła nie fer:-
confused:musicie to wyjaśnić jak najszybciej... Pies ,kot ważniejsi niż syn i jego przyszła żona
Martuś to że rozpakowała to dobrze bo trzeba sprawdzić czy wszystko ok.Reszta ją nie powinna obchodzić- kto ,kogo bo to wasza sprawa .Rozdanie zaproszeń to już przegięcie po całości. Wścibska baba.Co ona sobie myślała,że robi wam przysługę?
Mam pytanie-co ona zrobi ze zwierzętami podczas ślubu i przyjęcia?Zostawi je w hotelu czy i one zaszczycą swoją obecnością. Dopytaj się jej bo może je ze sobą przytarga.
No cóż, nie rozumiem takich ludzi i po przeczytaniu Twojego posta zagotowałam się ze złości.
net mi zabrali :-( jutro M do nich idzie ale tyle czasu bez was no się zapłacze
m&m's-ik współczuje teściowej też by mnie szlak trafił