• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
We mnie już są nowe siły a piękne słonko tyko polepszyło nastrój. Jutro mój starszak kończy 4 latka-jak ten czas szybko biegnie.Pamiętam jak go przywoziłam ze szpitala a tu już 4 urodziny.

Hej dziewczyny

My już po imprezie - udała się.

M&M's a co ta mamuśka twojego (już niedługo) M wymyśliła. Powiedz jej co Ty na to a jak się afera rozpęta to powiedz, że to stres przed ślubem:)
To tak troszkę pół serio, a tak na poważnie napisz nam o co chodzi.

Dziewczyny ja własnie zajadam lody z truskawkami( pamiętacie rok temu, jak w ciąży byłyśmy i się zajadałyśmy )
Zaserwujcie sobie coś w tym stylu może się poprawią humorki:)

Piszecie o drzemkach maluchów po godzinie dwóch, u Julka godzina to jest dużo, buuuu to moje dziecko. A słyszałam, że kuzyn mojego M nie przespał nocy do 5 roku życia - czujecie no i jest jedynakiem:)

Marzenka miłej pracy, Ankzoc Tobie też życzę(ale Tobie mało zostało już)

Ok:-)
Posłucham się Was....ostatnio faktycznie folgowała sobie ze spaniem u babci:baffled::tak:
W domu to ona mi mało śpi....dzisiaj spała 35 min i w południe już wstała....zobaczymy jak to dzisiaj będzie:tak:
Ankzoc...kochana mnie też ostatnio głowa boli:baffled: zwalam na pogodę i ciśnienie:sorry2:

nina2003- dziekuję, ja o 14 do domku zmykam....... super, że imprezka się udała :-)
ps. mam nadzieję, że nasze dzieci do 5 lat nie będą takim markami nocnymi :baffled:

roxy- troche mi lżej bo widzę, ze nie jestem sama

Nina jakieś fotki z imprezki będą?
Roxy z moim lenistwem to pokroiłabym mięsko na porcję i do zamrażarki.
Co do bólu głowy to ostatnio oglądałam program i tam lekarz stwierdził,że za mało pijemy płynów.Pierwsza reakcja organizmu na brak wody to właśnie ból głowy.

Dzisiaj zabawiłam się we fryzjera i obcięłam Tomkowi włosy. Normanie miał już takie długie,ze wyglądał jak dziewczynka.

reklama
czesc

i tak kupa tłuszczu i nic więcej...

ja też powinnam iść:sorry2::sorry2::sorry2:

tak jak umnie kupa tluszczu...jak ja sie moglam tak zapuscic...

bylam u gina i zrobilam sobie dodatkowe badania na raka,czyli jak sie okazalo dokladniejsze USG.nic nie znalazl bardzo sie ciesze,teraz jeszcze czekam na wyniki z cytologi.

witajcie wieczorową porą :-)

martalis, Moniko - przestańcie się Kobity licytować!!! Nie liczby ważne, a... całość!!! a całościowo wyglądacie extra!!!

dzieki kochana,milo sie slyszy takie slowa.
nie wyglad najwazniejszy lecz co sie ma w srodku.

roxy jak masz za duzo cielecinki to podrzuc mi chetnie wezme!:-)

tak normalnie moje dziecko jada ino drob,chyba ze kupie w sloiczku to ma cielecinke.

u nas snieg nie spadl , juz prawdopodobnie nie ma byc,
na weekend temperatura ma dochodzic do 20 stopni,wreszcie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry