M
Marzena80
Gość
wszystkiego najlepszego dla krzysia i manii!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

normalnie szok ze juz wylazły skubane po zimie...no i skad u Zosi na bluzce? czy ze mnie zszedł czy cały czas gdzies sie czaił na jej ubranku?
zanim człowiek trafi na kompetentnych lekarzy to trochę trwa, a potem badania, wyniki...a tu czas leci i człowiek się męczy
tak jak Monika powiedziała - człowiek prędzej kopytka wyciągnie zanim doczeka się jakiekolwiek pomocy :-(
a z chęcią posłucham dobrych rad, bo w sierpniu wybieramy się do Polski i moja najbliższa rodzinka mieszka rzut beretem od lasu 

:-)
:-)
:-

Trzymam kciuki za to aby Cię jak najszybciej przebadano, i oby niczego złego nie wykryto
- więc ... strasznie Ci współczuje jego widoku na rekawku Zosieńki:-(. I ja podpisuję się pod pytaniem - jak uchronić dziecko przed tym paskudztwem??? 

No ale duży głód przyciągnął nas do domku ;-)
Teraz czekamy na Naszego "Faceta" - bo... wyjechał w domu po 7:00 (na budowę) i jeszcze nie powrócił.. Nie wiem co mam mu przygotować: sniadanie, obiad, czy big kolację