Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wreszcie ulga dla Ciebie,napewno pani doktor rozwiąże wszystkie żywieniowe problemy dziewczynek,fajnie że macie taką możliwość uzyskania pomocy!mi dziś lekarka robiła łaske ,że skierowanie po innej lekarce przepisze,szok co się człowiek musi naprosić
także trzymam kciukasy coby dziewczynki dały za wygraną i szły ładnie spać do łóżeczek i żeby ładnie jadły.A co do wakacji masz racje!odpoczniesz nacieszysz się mamą bo przecież na całym świecie niema osoby ważniejszej niż mama
ja teraz 2dni sprzątałam tak kakretnie no i kto pomógł zająć się Niki-oczywiscie mama
zabrała niki na spacer a ja spokojnie sprzątałam ,bo tak normalnie solidnie wszystkiego przy tym moim małym łobuzie się nieda sprzątnąć!także mamy są niezastapione!!!
ale w zasadzie ja lubie taki nieład na głowie
no i ciesze się bo nie ma śladu po moich lokach:-)a i m się podoba czym jestem zaskoczona,bo marudził jak mówiłam o obcięciu,a tu zaskoczenie bo mu się podoba
a w zasadzie to on nauczony ,ze ciagle mam coś innego na głowie,czasem to niewiedział czy kolor zmieniłam czy się obciełam bo tyle tego już miałam na głowie,że biedny nie mógł się połapać,a ja zawsze się uśmiałam jak sąsiedzi mnie niepoznawali po każdej zmianie fryzury
teraz to już tak nieszaleje i nosze mniej awangardowe fryzury,trzeba spoważnieć ,coby potem Niki nielatała z tęczą na głowie i wiatrem we włosach