reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór Majóweczki!

monika ja też mam sentyment do Ciebie :-)

Aga kurde, przeraziłaś mnie tym kleszczem, my mieszkamy kilkaset metrów od lasu.... Dobrze, że zauważyłaś dziada zanim się wgryzł!

agakm fajnie, że pospacerowałyście, też to uwielbiam, a dziś cały dzień w pracy spędziłam.... A Emowi zrób kolacjo śniadanie :-)

jolu fajnie Cię znowu poczytać, mam nadzieję, że wkrótce rozwiążą się Wasze problemy

ankzoc ależ Ci się problem przypałętał, szybkiego końca migreny!

tsarina a jak tam zębole Izy?

Dziś środa, nie mogę się doczekać weekendu! Odliczam dni, normalnie jak jakaś nawiedzona....

kasia jakie położyć!? Jakie położyć?! :-)

witam się kochane:-)
Aga km,Jola,Marzena ,Barmanka dziękuje za słowa otuchy przydadzą się!(kogo pominełam to przepraszam)ale stresa mam jak pomyśle o tym pobieraniu krwi u Niki,tak mi bidulki szkoda!mam nadzieje że ja niewymiekne i łezki mi niepolecą.
Jolu -ale super wam wyszło z tą baby clinik :tak:wreszcie ulga dla Ciebie,napewno pani doktor rozwiąże wszystkie żywieniowe problemy dziewczynek,fajnie że macie taką możliwość uzyskania pomocy!mi dziś lekarka robiła łaske ,że skierowanie po innej lekarce przepisze,szok co się człowiek musi naprosić:no:także trzymam kciukasy coby dziewczynki dały za wygraną i szły ładnie spać do łóżeczek i żeby ładnie jadły.A co do wakacji masz racje!odpoczniesz nacieszysz się mamą bo przecież na całym świecie niema osoby ważniejszej niż mama:tak:ja teraz 2dni sprzątałam tak kakretnie no i kto pomógł zająć się Niki-oczywiscie mama:tak:zabrała niki na spacer a ja spokojnie sprzątałam ,bo tak normalnie solidnie wszystkiego przy tym moim małym łobuzie się nieda sprzątnąć!także mamy są niezastapione!!!
Aga km-przyznaje się bez bicia-dupa ze mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1poddałam się dziś i walnęłam dietą,a byłam tak pozytywnie nastawiona,ani razu nie uległam pokusie ,a dziś powiedziałam dość!weszłam na wage i prawie po3tygodniach tylko4kg mniej,no masakra,kiedyś ta waga mi tak przy tej dietce szybko leciała!stwierdziłam,że nie ma sensu sobie wszystkiego odmawiać a efekt kiepski,wole wieczorkiem poćwiczyć ,czy nawet pobiegać po osiedlu,w wolnej chwili podreptać na rowerku stacj onarnym,ograniczyć posiłki i jejść madżej,niż katować się serkiem i zieleniną ,zła jestem bo nastawiłam się psychicznie ,że tak jak kiedyś w miesiąć strace conajmniej te12kg jak wtedy.A tu kiepsko,ale może wina tego ,ze jadłam tylko po2posiłki czasem3 sama niewiem ale rozczarowałam się i poddałam:-(A co do fryzurki to jutro pstrykne sobie fotke,bo musze umyć włoski to wtedy ,bo teraz po tych wiosennych porządkach to mam wiatr we włosach:-Dale w zasadzie ja lubie taki nieład na głowie:tak:no i ciesze się bo nie ma śladu po moich lokach:-)a i m się podoba czym jestem zaskoczona,bo marudził jak mówiłam o obcięciu,a tu zaskoczenie bo mu się podoba:tak:a w zasadzie to on nauczony ,ze ciagle mam coś innego na głowie,czasem to niewiedział czy kolor zmieniłam czy się obciełam bo tyle tego już miałam na głowie,że biedny nie mógł się połapać,a ja zawsze się uśmiałam jak sąsiedzi mnie niepoznawali po każdej zmianie fryzury:-Dteraz to już tak nieszaleje i nosze mniej awangardowe fryzury,trzeba spoważnieć ,coby potem Niki nielatała z tęczą na głowie i wiatrem we włosach:-D
Aga-te kleszcze to masakra,dobrze że po rękawku chodził a nie się wbił!ja to przyciagam kleszcze jak magnes!3lata temu byłam z kol,na grzybach w lesie,kol nie miała żadnego kleszcza a ja 3wbite i 2po mnie łaziły!odtej pory zaprzestałam grzybobrania i przechadzek w głąb lasu ,a też niemam pojecia co można stosować u takich małych smyków!Tsarina-dzięki śłiczne ,że dałaś znać co mozemy stosować przeciw tym małym krwiopijcą:tak:
kochane uciekam bo zostało mi jeszcze mycie podłóg ,Niki smacznie śpi to moge zrobić to na spokojnie ,a potem mykam spać bo jutro poranek pełen stresu:-(dobranoc kochane przepraszam,że nie pisałam do reszty ale padam już ze zmeczenia dobranoc

reklama
Witam.
My nie śpimy od 5.30:baffled:

Tsarina dla Twojego szkrabka moc życzeń na ten 11 miesiąc.

_dzieci_tort_barbie1.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry