Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, kurcze dzis o 4 rano zrobiła mi pobudkę siadała , kręciła się, nie wiem co jej było bo w sumie cyca nie chciała, nie płakała 
. Wczesniej oczywiscie co 2 godzinki pobudki. eh taka byłam zakecona rano, ze szok! Dziś Maja jest na słuzbie u mojej mamy, dzwoniłam zapytać jak tam. a mama do mnie Ania, czemu Maja miała założone rajstopki na lewa stronę???

, tak myślałam, ale zwatpiłam po twoim " Trzeba ruszyć tyłki i pojechać nad morze" To skoro rozpoczęłaś sezon to mam nadzieję, że uda nam się jeszcze spotkać 
, ogólnie nic się nie zmieniło. Chdze na spacerki, jem witaminki, starm się odzywiać dobrze

pochwal sie zakupkami ;-)

wczoraj było tak pięknie ,a dziś z rana po spojrzeniu w okno myślałam,że nadal śnie
Padał śniego no i to jeszcze bardzo mocno,takie wielkie megaśne płaty,i weź się tu nie zdenerwuj,a miało być tak pięknie....
czasem mam dzień,że myśłe a to normalne nie chce jej sie i tyle pewnie za pare dni wstanie,a czasem przychodzi dzień ,że się martwie,ale Neurolog sprawdzi czy napewno wszystko ok ,bo po pierwszym kontakcie z Niki powiedziała,że wszystko jest prawidłowe,ale widać że musiało ją coś troszke niepokoić skoro skierowała nas na badania,no nie bede na zapas się zamartwiać bo nie ma sensu ,czas pokaże.
dużo razy słyszałam że podczas @ ciasto nie wychodzi ,no sama niewiem,tylko prosze mnie nie wysmiać za tak głupie pytanie

Fajna sprawa 

,i nigdy nie zwróciła bym nikomu uwagi za nie trafiony prezent za wstydu bo ja taka wstydliwa jestem

Jak Amelka???
planuję jeszcze dzisiaj solarium ,ale nie wiem o której M wróci,no nic zobaczymy...ide szukać Fisia bo coś cicho u Wiktorii w pokoju.....