Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A że dostałaś @ to nie jesteś szczęśliwa,Ja co miesiąc jestem
Ja się goszczę u teściowej ,to mam labę:-)
hihi ja zrobiłam identiko żarcik dla mA propos radości po dostaniu @... Wczoraj zrobiłam M żarcik w ramach prima aprilis i napisałam mu sms, że w ciąży jestem.
Po pierwsze się ucieszył!
Po drugie obraził, gdy się zorientował, że go wkreciłam...
no co mężowy odpowiedział mi

mam nadzieje że biszkopt wyjdzie dobry 

Wiesz, myślimy o tym, bardzo chcieliśmy mieć więcej dzieci. Powstrzymuje nas kilka spraw. Po pierwsze miałam dwie cesarki i nigdy nie wiadomo czy nie będzie komplikacji. Na macicy są zrosty, od zewnątrz zrobił mi się bliznowiec, kolejny poród też musiałby się tak zakończyć...
Też myślałam o takim żarcie ale M zajarzył bya nic innego do głowy mi nie wpadło
.No to kochana teraz do dzieła,uszczęśliw M
.
hihi ja zrobiłam identiko żarcik dla mno co mężowy odpowiedział mi
- a niby jak możesz być w ciąży?
nie wiedziałam czy się śmiać czy w łeb go palnąć

padłamdziś nie kupiłam świeżej natki pietruszki
Trzymam kciuki za "Tego kto wie";-):-)Wiesz, myślimy o tym, bardzo chcieliśmy mieć więcej dzieci. Powstrzymuje nas kilka spraw. Po pierwsze miałam dwie cesarki i nigdy nie wiadomo czy nie będzie komplikacji. Na macicy są zrosty, od zewnątrz zrobił mi się bliznowiec, kolejny poród też musiałby się tak zakończyć...
Po drugie wygoda.... Okropna jestem, co?
Ale gdyby "się trafiło" to jakoś bym to zdzierżyła :-) Nie biorę już tabletek antydzieciowych więc kto wie? :-)
Trzymam kciuki za "Tego kto wie";-):-)