Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...
Dobry wieczor....
A ja tam nic nie robie do swiat, nawet nie sprzatalam......
Caly czas czuwam nad dziewczynami....Niestey obie juz maja goraczke... W dzien nie obylo sie bez podania nurofenu Amelki gdyz goraczka dobila juz do 40.5 stopnia....po leku troszke spadla ale wieczorem znowu bylo ponad 39....no i za rada Moniq podalam znow nurofen i jestem teraz troszke w strachu bo pomimo leku goraczka nadal 39.7.....
Ala tez ma prawie 39 ale jej narazie nic nie dawalam...
Caly czas Amelka budzi sie z placzem...
A tu jeszcze swieta ida i nawet do lekarza nie bedzie mozna isc tylko od razu do szpitala...
Mam jednak caly czas taka nadzieje ze jutro bedzie lepiej..
A teraz siedze i przegladam sobie przepisy z tego blogu moje wypieki......no i nie moge powstrzymac slinianek....
A tak wogole to bedzie mi brakowac tego jajeczka z majonezem i salatki przy swiatecznym stole....aaaa no i szyneczki i schabu mojej mamy...:--
sorry2:
Wiesz może oni nie tego i facet się przeraził![]()

jutro ma być świeża dostawa - dobre i tyle 

Ojej to Ala złapała to coś od Amelki chyba nie? Wysoka ta gorączka...oby szybko dziewczynkom przeszło.
Z jednej strony fajnie nie sprzątać...ale przy moim lenistwie święta motywują mnie do sprzątania![]()
..wiec pewnie tak...
..takiego "doglebnego" bo tak to zawsze staram sie miec porzadek..