Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
;-):-)
:-):-):-)
!!! Że są święta to cieszę się tylko dlatego, że Sławek będzie w domu

, a tak poza tym to nie przepadam
... no i się skończyło

!
... muszę przyznać, że złamałam kilka zasad diety

... wypiłam kompot, który był zapewne z cukrem i zjadłam sałatkę - kompletnie nie dozwoloną
! ale ciasta nie tknęłam... a musiałybyście mnie widzieć jak mi język wisiał

... ale byłam twarda! choć z tym

... Monika a Ty jak?

życzenia;Kochana my tego nie robimy dla podziwu.Jeśli tylko możemy pomóc to pomagamyMmatysiu...jestem pełna podziwumiło z Waszej strony że robicie paczki dla Caritasu:-)
.Ja zresztą nie lubię o tym pisać
Mamomatysia fajna kuchnia. Zdążycie przed świętami?A paczki dla Caritas... hmm powiem tak jesteś dla mnie przykładem idealnej gospodyni... przynajmniej tak Cie widzę![]()
Ej no,zawstydziłyście mnie z ranaNo ja tak samo!! ale serio!! mmatysia, wszystko w garści trzyma, organizuje, pilnuje, wszytsko ma zorganizowane, i wycieczki, i święta, i uroczystości, dni codzienne, i o innych zawsze pomyśli, no po prostu --- szok!!! ------ idealna gospodyni!

.Bardzo mi miło,ze mnie tak postrzegacie.Ideałem nie jestem ...zresztą ideałów podobno nie ma
;-).
.A jakiej firmy bidon posiadacie?Przede wszystkim czy łatwy do umycia?ostatnia go zabierałam od kwiatka bo ziemię z niego wyjadał![]()
O nie tylko mój Filip ma dziwne upodobania kulinarneMaja pierwsze co robi po wejściu do naszej sypialni to właśnie kieruje się do odnic z kwiatkami i zaczyna "obiadowanie"![]()
![]()
.Ma za sobą już z pół kilo ziemi i liscie skrzydłokwiatu,które wywolaly zatrucie.Także mamusie bądźcie czujne.Martuś ty nie pisz o takich pysznościach bo będziesz miała dodatkowych gosci na weselichuNino/ Ewelino. :-)
menu, 2 zupy do wyboru i 3 druge do wyboru. zupy to żurek w chlebie, rosół. drugie: zapiekana pierś kurczaka z mozzarellą i szpinakiem/ pstrąg z grila czy tam z rusztu, i już zapomniałam co, jakiaś duszona wołowinka chyba
do tego na przytsawkę, tależ bałtyckich ryb wędzonych i coś tam coś tam...
a na deser tort oczywiście i chyba lody z owocami i bitą śmietaną, wydają nam się dobre, bo to lekkie, a wiadomo że bedzie już wieczorem i po tym wszytskim, to wydaje nam się najlepsze.
i to w sumie tyle, nie wiem czy to dużo czy mało. jak na to że to nie typowe weselicho.

.Zazdroszczę Wam tego ślubu! Nam 26 kwietnia 2 lata "stuknie"
A nam 21 kwietnia- 9 latNam 19 kwietnia też dwa lata![]()

.Siedzieliśmy do wpół do jedenastej-wesoło było. Wczoraj cały dzień poza domem,obiadek u moich rodziców a potem kurs z zaproszeniami komunijnymi.wielkimi krokami zbliża się maj trzeba zaczac planowac roczeki i dograć szczegóły przyjęcia komunijnego.
:-).
.