reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko dzięki za odpowiedź. Ja sobie wymyśliłam ,żeby tort był przystrojony masą cukrową ale jak się okazało wszystkie są w tej samej cenie czy to z ozdobami z kremu czy tez z masy więc decyzja nie była trudna. Jednak i tak wydaje mi się ciut za drogo :dry:

ja zamówiłam taki tort
http://www.e-cukiernia.com/product/product_000000107.jpg
....na tym wolnym miejscu będzie napis "Roczek Damianka" no i świeczka "jedynka"

reklama
Confi faktycznie za te torty okolicznościowe liczą sobie jak za zboże:sorry2: to ja też Wam pokażę co mój M wymyślił za tort dla synka taki skromniutki bez większych bajer...
DSC01540.jpg

Malgoss Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy:-)

Confi...ja też sobie wymyśliłam że chce tort z masy cukrowej i ceny były różne...do tego stopnia że w jednej cukierni powiedziano mi że zapłace za tort 100 zł za kilogram:baffled: potrzebowaliśmy dośc duzy tort,co najmniej na 15 osób dlatego cena mnie troche przeraziła. W końcu zamówiliśmy przez internet,był pyszny,koszt 140 zł ale było warto:tak:

Załączniki

• 043.jpg
    043.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 48
kurcze... ceny tortów naprawdę mogą być kosmiczne...
Aż pójdę jutro do cukierni i zobaczę co mają do zaproponowania - będę potrzebowała 2 (na niedzielę 23.05 - taki mały symboliczny, i na 28.05 na dżamprezę), więc lepiej wybadac grunt...

A może sama coś wymyślę, hmmm... Małgoss i Martalis mnie zainspirowały. Hmmm... Się zobaczy...

Kasia, Monika, Roxy - Superaśne torciki!!!
Marzena - z tego co napisałaś - torcik Nataszki musiał wyglądać słodziuchno - czekam na foteczkę.

Kasiu - zdróweczka dla Filipka, no i oczywiście dla Was (oby choróbsko na Was nie przeszło)!!!

Ostatnia edycja:
Roxy - ten Twój Hallo Kitty jest świetny!!!

Ja zapomniałam dodać, że ten mój torcik też był dość duży - bo na 16 poracji...

reklama
Dzięki dziewczyny,uparłam się na kotka...szukałam aż znalazłam:-D
Monia ja teraz patrzyłam na dostawe i tam tylko górny śląsk był wymieniony:sorry2:
najlepsze jest to że tam pisało że jest na 15 osób...i tyle osób jadło i jeszcze 1/3 tortu została...pychotka,ta masa cukrowa mi baaardzo smakowała;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry