reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nie,nie...Marzena idziemy na pneumokoki:baffled: nie wiem czy dobrze robię ale mam zamiar się wybrać w przyszłym tygodniu.
Lekarka kazała przyjśc po roczku na pierwszą dawke i potem kiedyś druga....na MMR dopiero w 14 tyg

to dopytaj czy czasem nie podają prevenar 7 . Pisałam Ci ,ze jest już u nas 13. Ja dostaje receptę i sama wykupuje. W aptece koszt 330 , a zamówiona przez internet i odebrana w tej samej aptece -278.

to dopytaj czy czasem nie podają prevenar 7 . Pisałam Ci ,ze jest już u nas 13. Ja dostaje receptę i sama wykupuje. W aptece koszt 330 , a zamówiona przez internet i odebrana w tej samej aptece -278.
O kurcze ale numer:szok:
Nie,no na bank zapytam,dzięki:-)
A powiedz mi jak dzieciaki się czuły po tej szczepionce,były jakieś skutki uboczne typu temp,rozdraznienie???

Mikołaj miał jedną dawkę i wszystko było ok. Nie miał ani temperatury ani złego samopoczucia. Tomek po pierwszej to samo po drugiej dostał kataru.Myślę,ze to nie od szczepienia a z przegrzania i był to zwykły zbieg okoliczności.Ja się nie boję tych szczepień. Dzieciaki w cywilizowanych krajach mają te szczepienia w standardzie.Mi tą szczepionkę poradził dr. Albrecht-często wypowiada się w tv odnośnie dzieci.

Idę spać. buzka

Ostatnia edycja:
Dzięki Monia:-)
Ja to chyba przewrażliwiona jestem:crazy:
Zadzwonie tam w środe i się zapytam,jak nie będa mieli tej 13 to sobie załatwie.

Marzena a Ty już zmieniłaś przychodnie?

reklama
uff młody śpi :tak:
zaraz sobie drineczka zrobię (matko, jak ja zaczynam tak od poniedziałku to...:-D:-D)

mamomatysia, Marzena dziękuję za odpowiedź w sprawie prezentów. Ja w sumie już coś tam wybrałam, tylko chcę się jeszcze z tym przespać ;-) jest mi strasznie ciężko wybrać jakichkolwiek prezent, gdyż moje dziecie ogólnie za zabawkami nie przepada, najlepsze są szuflady, kabelki i tego typu rzeczy ;-) dlatego muszę się nieźle nagłówkować by coś dla niego wybrać :zawstydzona/y:

Marzena, ja chyba nie w temacie...ale dlaczego Antosia płaczem reaguje na Ciebie czy Natasze? szczypałaś ją pod stołem czy jak? ;-):-D to taki żarcik...:sorry2::tak:

Monika, a gdzie fotki ze ślubu? ;-):-):-)
Martalis ,po przeczytaniu tekstów Barmanki zobaczyłam synka koleżanki w pieluszce wiszącej do kolan:-D No i te wycieranie smoczka w co popadnie:-D
:-D:-D:-D:-D

Kasia, zdrówka dla Filipka :tak:
Filipek mial fajny torcik :-) a te autka to jadalne były?

Malgoss.... wszystkiego dobrego dla Was z okazji Waszej rocznicy :tak::tak:
xc63j7.gif

Tsarina, haha dobra jesteś :-D

Ja też szykuję się powoli do imprezki, robimy w tą niedzielę. Będziemy tylko my plus dwójka znajomych.... skromnie co do ilości gości, ale cóż...
Torcik będę robiła sama, jakąś sałatkę, mięsko, sushi, bagietki czosnkowe, ziemniaczki pieczone, trufelki...ot takie coś...

piszecie o szczepionkach...u nas pneumokoki, menigokoki są w schemacie szczepień :tak:
w poniedziałek (zaraz po imprezce) idziemy na szczepienie MMR

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry