reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Roxy - tak przychodnie juz zmieniłam. ale jeszcze nie zapisalam się na szczepienie. mam iść na tą mmr + 1 dawka pneumokoków jednocześnie

Barmanko - Antosia reaguje płaczem na każdego! Jedynie nie na mamę, tatę, babcie Marysię - moją teściową i dziadka Heńka - ojciec Romka. Płacze nawet na widok dziadka Edka - mojego teścia... Oni z nią chyba nigdzie nie chodźą - tylko na ogródku siedzą i ona ludzi nie zna i się każdego boi...

Monika....fotki bossskie:tak::tak::tak:
Achhhh i jeszcze miałam dodać że zgadzam się z Agą odnośnie zdjęcia po porodzie:tak: Na prawde piękne...bez dwóch zdań:tak:
Ja też już się kłade,dobrej nocki:-)

i widzisz Monia.... Aga_k_m ma to "oko" :tak::tak:;-) (czasami się super butków w kapciach wypatrzy, no ale... każdemu wypadek przy pracy się zdarza:-D:-D:-D)

super foteczki ze ślubu... Ja tam nie uważam, że na tego typu uroczystości "MUSI" być sukienka. Wyglądałaś bossssko w tym kompleciku. A zielone korale przy rudościach na głowce - cudo!!! Aż ciężko uwierzyć w fakt, że 20 dni później Tomuś był po drugiej stronie brzuszka:szok::-).

dzięki za uwagi odnośnie szczepionek :happy2:

:-)Marzena-włosy mam w odcieniu ciemnego fioletu+czerwone pasemka.

M&M's -możesz pytać:-)jestem rocznik 82,a czemu pytasz?staro wyglądam czy jak?bo na tej fotce kiepsko wyszłam niewyspana i wogóle,ale chciałam fryz pokazać:tak:
ok uciekam.No i zapomniałam kto prosił o fotki fotelika i wózka :zawstydzona/y:ale fotki są już dawno zamieszczone w odpowiedni wątku.

Jazda na rolkach to mi chyba tak średnio wychodzi:-)pare lat nie jeździłam ,ale jak się nie przewróciłam to nie jest źle:tak:jestem cała i zdrowa.Mam zamiar codzień jeździć ,a robie to całkiem rano zanim m wyjdzie do pracy,albo wieczorkiem jak m bedzie już w domku,bo ktoś musi z naszym łobuzem być.Jutro skocze wieczorkiem na rolki.Też miałam kiedyś rolki ale komuś pozyczyłam no i nie odzyskałam do dziś:wściekła/y:no to sprawiłam sobie nowe.
A no i odnośnie wózka-to dobrze się prowadzi ,lekko a jak wchodze na chodnik to nie jest tak źle ,daje rade,najważniejsze że Nicol jest bardzo zadowolona:tak:siedzi uśmiechnięta nogami macha no i widzi wszystko bo jedzie przodem do kierunku jazdy,zmieniac nie idzie no ale trudno,no i oparcie pochyla się w 4pozycja to bardzo istotne:tak:Ok teraz już uciekam .Dobrej nocy kochane:tak:

Edit- Marzenko nie wiem jak to zrobiłam że pomyliłam wątki i napisałam nie tam gdzie trzeba ,przez to napisałam że pusto bo pomyliłam wątki:zawstydzona/y:ale ze mnie gapa:tak:

Ostatnia edycja:
matko jak mi dziś internet muli to chyba zaraz wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jedynie gg mi dobrze działa :sorry2:

Monika, pierwsze co mi się nasunęło to to że Tomuś jest bardzo, ale to bardzo podobny do męża :tak:

Fryzurką się nie przejmuj, najważniejsze że to był Wasz dzień, spędzony być może w biegu, ale za to w gronie najbliższych :tak:

Jestem pod wrażeniem że za niecały miesiąc po tej fotce urodziłaś dzieciątko...taka szczuplutka byłaś :tak::tak: (ja to jak zawodnik sumo wyglądałam w tym ostatnim tyg :-D:-D). Zielenie to mój koffany kolorek :tak:

Marzena, no to faktycznie Antosia to chyba takie zahukane dziecko normalnie :baffled:

PRAWDZIWA KOBIETA:

NIGDY NIE MA:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

ZAWSZE MA:

1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z NICZEGO POTRAFI ZROBIĆ:

1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

TRZY OKRESY W ŻYCIU KOBIETY:

1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

TRZY ZWIERZĄTKA PRAWDZIWEJ KOBIETY:

NORKI - ( w szafie )
JAGUAR - ( w garażu )
OSIOŁ - (który na to zarobi) :)

reklama
Lilianko,Juleczku, wszystkiego dobrego z okazji ukończenia roczku!!!

W dniu twojego święta chcę ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dac ci tego,
lecz mogę ci życzyć wszystkiego dobrego!!!

tort-zamek.jpg

p004_1_01.png

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry