Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja właśne spięłam sie z M. I juz mi się ryczeć chce, choć złość mnie jeszcze trochę trzyma, ale nie w głowie a w brzuchu - rozumiecie...
ale spotkala mnie dzis taka miła rzecz, że aż się wzruszylam. Mama kolegi Mikołaja ze szkoły, przyniosla mi (nam) dzisiaj szampana i kartke i mały prezent z okazji zbliżającego sie ślubu. To było takie miłe...

upsss zapomniałam, że wyjeżdzacie... a pakowanie to starszna rzecz! ja jestem teraz u rodziców. przyjechałam wczoraj po południu i wrócę jutro rano do domu, a spakowałam całą torbę rzeczy i pewnie wyglądałam jakby na conajmniej 2 tygodnie wyjeżdzała - a to tylko 2 dni...Marzenko,jutro wyjeżdżamy na mazury czyli wizytacja u teściowej.Pakuje toboły i jest tego tyle ,ze idzie się załamać.Jutro robimy roczek u teściów,w niedziele mamy 18 chrześnicy M wiec trochę atrakcji nas czeka.Jak wrócimy to robię urodzinki Tomcia tu na miejscu.