monika1977
Fanka BB :)
Hi hi. Tsarina, dobrze,ze jesteś na tym forum.Kocham Twoje poczucie humoru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a że jest ciepło to bardzo często zakładam pieluchę gdyż większość dnia spędzamy poza domem.... takie konsekwentne pożegnanie z pamperami ustaliłam na jesień gdy spacerki będą krótsze i kiedy w domku spędzimy więcej czasu....jakieś pytania chętnie odpowiem
;-)
:-).
wysadzać po spaniu i pomalutku dążyć do celu;-).A i Fiś też si ę boi odkurzacza ale tylko jak jest na podłodze,bo jak w łóżeczku szykuje się do spania to natychmiast zasypia
więc jak synu nie może zasnąć, to mamusia bierze się za odkurzanie drzemka murowana
:-).
Mam nadzieje że powódz nie wpłynęła na wasze plany,współczuje Wam całej tej sytuacji,no i gratki dla mężczyzn z Twojej rodzinki-spisali się

Teraz szykuje się następny wypasiony bo w parku święto przez te trzy dni także zbieramy siły i zabawki
;-)
Czekam na fotke z fryzurką:-)
ale staram się ograniczać przekąski,od paru dni mi się to udaje i jest lepiej

też wysadzam małą po nocy-skutek prawie zawsze,zresztą Ona mnie oszukuje bo zawsze jak przechodzi koło toalety to woła eee a jak widzi nocnik to nie odpuści. W ciągu dnia pare razy siedzi na nocniczku ale i tak lata z pieluchą...może też spróbuje;-)
;-)

spodobało mi się;-)