m&m's
Entuzjast(k)a
Martuś, nie wiem czy możesz przeczytać nasze rozmowy do końca ale jeśli tak to czytaj.
O sexie byłoi o Tobie, o depilowaniu fiutków
( nie powiem czyjego męża
)
o boże!!!!
no weź nie gadaj!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martuś, nie wiem czy możesz przeczytać nasze rozmowy do końca ale jeśli tak to czytaj.
O sexie byłoi o Tobie, o depilowaniu fiutków
( nie powiem czyjego męża
)
no weź nie gadaj!!!

Napewno wszystko pojdzie wporządku
super czeka was tyle radości i szcześcia!
ale teraz pomału chce wracać do czerwieni
małymi kroczkami się uda:-)
domek rewelka-ja też mieszkam w domku i za żadne skarby niechciałabym wracać do bloku
niech się wam dobrze mieszka:-);-)
:-) a pozatym ta radość dzieci
Niki obiadek tylko podziubie ,ale zapewne z powodu ząbków teraz wyszły 3nowe
jedynie mleczka by jak najwięcej chciała,ale same mleko to zbyt mało.Pewnie jej w smaku odpowiada ,bo wcześniej nie piła tyle mleka.Zaczęłam jej ograniczać i podawać tyle ile jest zalecane.Twoje poczucie jest the best
dowcipy dobre-pośmiałam się.

Ale mała wie, o co chodzi, jak zrobi siku i muzyczka zagra to tak się cieszy! Pocieszna istotka! 

, a co gdy będzie zmęczona
? Przecież nie zostawię jej samej w pokoju, a czy jest sens żebyśmy na zmianę chodzili do niej…. Mnóstwo pytań! Może coś poradzicie
? Szkoda mi jej zostawiać tym bardziej, że ślub jest w innym mieście w prawdzie tylko 40 km! No, ale zawsze!
!!! Zaczęliśmy o 17, kamera, aparat wszystko przygotowane. M chciał nagrać i okazało się, że coś się stało z płytą
… byłam zła bo Maja tak super próbowała dmuchać świeczkę, a kiedy 23 osoby śpiewały jej sto lat , wtuliła się we mnie zawstydzona, aż mi łzy w oczach stanęły! Tak pozatym wszystko udało się cudownie, nie mogłam uwierzyć, że uda mi się przygotować imprezę na tyle osób, największą frajdą były balony dmuchane helem 

Powodzenia kochana:-)Ty nie zazdrość tylko też bierz się do przygotowańkurcze ale Ci zazdroszcze całej tej atmosfery i w ogólePowodzenia kochana:-)

Coś stoi na przeszkodzie??? Bym se poszła popatrzeć