reklama

Mamy majowe 2009

czesc dziewczynki :-) jak pogoda?

Lenko - GRATULACJE!!!!!! :tak::tak::tak:
no jakos dzisiaj nie ogarniam hi hi hi :-D znaczy siedzicie dziś na gg?
no i właśnie - gdzie barmanka??

reklama
Mój starszak to ma pomysły. Wsadziłam dzieciaki razem do wanny. Wykąpałam i wyjęłam Tomka. Mikołaj chciał jeszcze zostać. Został i wylał pół wody kubkiem na podłogę. Zastanawiałam się czy go udusić czy utopić w tej wodzie.

Hej Martuś. Zacznij ogarniać i pisz streszczenie.

Marta ty się nie wymiguj tylko pisz i zdjęcia dawaj.
Monika Mikołaj najwyraźniej uznał, że mamusia nie ma co robić bo na kompie siedzi i znalazł ci zajęcie:-D;-).A tak poważnie to to z samymi chłopami można zgłupiec co nie?
Obiecane zdjęcia Tośki:
IMGP8657 [MiniFoto].jpgIMGP8661 [MiniFoto].jpgIMGP8659 [MiniFoto].jpg

wow, Monia, to faktycznie "zabawnie" :dry::baffled: ale Mmatysia ma rację z chopcami to czasem jest sajgon..!!!

Mmatysia, no cudna!!!!! :tak::tak: Mati pewnie wniebowziety, co? Mikołaj to od półroku żyć nam nie daje tylko - "zwierzątko i zwierzątko"..

Dzieki dziewczynki:-)
Mmatysia,fajna jest. Piękną ma sierść. Przeszło mi przez myśl,że może i u nas zamieszkało b y takie cudo. Kłopotliwa jest w hodowli?

a to dla mam chorych dzieci https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/dziwi-mnie-recepta-lekarza-41459/
Moniko nie jest kłopotliwa.Trzeba zaopatrzyć się w niezbędne akcesoria(spory wydatek ale jednorazowy),dopilnować by miała czysta klatkę,jedzenie,sianko i świeżą wodę no i miejsce by mogła się wybiegać(my kupiliśmy wybieg na ogród i czekamy na ładna pogodę by ja wypuścić ale bieganie po domu tez jej odpowiada:-)).Króliki trzeba tez szczepić przed pomorem chińskim(chyba tak to sie nazywa) i czasem wyczesywać ale to akurat przyjemność.Więcej dowiesz się tej stronce:Krlik domowy - Miniaturka bez tajemnic

Co do tej recepty to mój ulubiony pediatra w podobny sposób leczył Mateusza.Przy anginie dostawał lody a przy grypie jelitowej odgazowną coca-cole,lizaki i landrynki.Dzięki nietypowym metodom Mati dostał pierwszy antybiotyk dopiero w wieku4,5 roku gdy nabawił się zapalenia ucha środkowego.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczynki:-)

Moniko nie jest kłopotliwa.Trzeba zaopatrzyć się w niezbędne akcesoria(spory wydatek ale jednorazowy),dopilnować by miała czysta klatkę,jedzenie,sianko i świeżą wodę no i miejsce by mogła się wybiegać(my kupiliśmy wybieg na ogród i czekamy na ładna pogodę by ja wypuścić ale bieganie po domu tez jej odpowiada:-)).Króliki trzeba tez szczepić przed pomorem chińskim(chyba tak to sie nazywa) i czasem wyczesywac ale to akurat przyjemność.Więcej dowiesz się tej stronce:Krlik domowy - Miniaturka bez tajemnic

Jutro poczytam i się zastanowię.Mikołaj chce psa .

Ja te metody znam i stosuje z powodzeniem u starszaka. Ku panice mojej mamy.Słone paluszki mnie zabiły bo nigdy nie słyszałam,że zapobiegają odwodnieniu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry