Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój starszak to ma pomysły. Wsadziłam dzieciaki razem do wanny. Wykąpałam i wyjęłam Tomka. Mikołaj chciał jeszcze zostać. Został i wylał pół wody kubkiem na podłogę. Zastanawiałam się czy go udusić czy utopić w tej wodzie.
.
ja bym raczej uśmiechnięta nie była.....toż ci pomysł....ja bym raczej uśmiechnięta nie była.....toż ci pomysł....
Moniko nie jest kłopotliwa.Trzeba zaopatrzyć się w niezbędne akcesoria(spory wydatek ale jednorazowy),dopilnować by miała czysta klatkę,jedzenie,sianko i świeżą wodę no i miejsce by mogła się wybiegać(my kupiliśmy wybieg na ogród i czekamy na ładna pogodę by ja wypuścić ale bieganie po domu tez jej odpowiada:-)).Króliki trzeba tez szczepić przed pomorem chińskim(chyba tak to sie nazywa) i czasem wyczesywać ale to akurat przyjemność.Więcej dowiesz się tej stronce:Krlik domowy - Miniaturka bez tajemnicMmatysia,fajna jest. Piękną ma sierść. Przeszło mi przez myśl,że może i u nas zamieszkało b y takie cudo. Kłopotliwa jest w hodowli?
a to dla mam chorych dzieci https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/dziwi-mnie-recepta-lekarza-41459/
Dzieki dziewczynki:-)
Moniko nie jest kłopotliwa.Trzeba zaopatrzyć się w niezbędne akcesoria(spory wydatek ale jednorazowy),dopilnować by miała czysta klatkę,jedzenie,sianko i świeżą wodę no i miejsce by mogła się wybiegać(my kupiliśmy wybieg na ogród i czekamy na ładna pogodę by ja wypuścić ale bieganie po domu tez jej odpowiada:-)).Króliki trzeba tez szczepić przed pomorem chińskim(chyba tak to sie nazywa) i czasem wyczesywac ale to akurat przyjemność.Więcej dowiesz się tej stronce:Krlik domowy - Miniaturka bez tajemnic