reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kochane ja tylko na chwilkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
normalnie powiem wam że na chwile obecną doba moja powinna mieć co najmniej 36godz :sorry: pogoda u nas hmmm...miodzio :-):-) istny żar tropików, więc mało co siedzę w domku;-) a że teraz mam park (i to ogromniasty) po przeciwnej stronie ulicy to same rozumiecie :tak:

Wczoraj mieliśmy parapetówkę, zrobiliśmy grilla, wpadło kilku znajomych, w tym nowo zapoznani sąsiedzi, no i w odiwedziny przyjechała koleżanka z Polski ze swoją rodzinką :happy: w domku było "domowe przedszkole", trójka dzieciaczków z tego samego rocznika. Było super.

W środę lecimy do Polski, sukienka już jest, tylko butów na tzw "wejście" mi brakuje :crazy: demet :crazy:
teraz oczywiście ostatnie porządki przed wyjazdem, przepierki, prasowanie itd

Kasiu, ja na gg jestem zawsze :cool2:

Mmatysia, futrzak rewelacja, pięknego sierściucha ma, mogę sobie tylko wyobrazić jak miły jest w dotyku.
A powiedz mi na co lekarka przepisała landrynki i lizaki?

Nino, przepraszam najmocniej ale podejrzewam że nie uda mi się z Tobą spotkać :-(:-( z naszych obliczeń wynika (z tego co, ile i w jakich miastach musimy pozałatwiać) wynika że w Bełchatowie będę 2dni :confused2: a jak już zawitam to..będę siedzieć na dywaniku u adwokatki :sorry: następną razą będę w sierpniu, i będę na wiele dłużej - więc mam nadzieję że wtedy jakoś uda nam się spotkać :tak:

Marta, ty się nie wymiguj tylko dawaj foteczki ze ślubu :-p nie bądź świnia :no: daj nacieszyć nasze spragnione oczęta :tak::-):-)

Monika, co do owego sposobu leczenia to tutaj preferowane jest 7up / Sprite (w sumie nie mam pojęcia jaka "w leczeniu" jest różnica między tym napojem a colą :eek:), warunek - musi być odgazowane! (moja menago to sobie w mikrofali trochę podgrzewała bo zimne jej nie podchodziło, ale jak to medycznie wytłumaczyć - ciepły odgazowany 7up - to nie mam pojęcia)

Heloł babolki:-)

Matysiu...Tosia jest prześliczna...normalnie sie zakochałam,ja chce króliczka:-):tak:

Monia...na angine lody są najlepsze,co do coli to słyszałam ale nie stosowałam a sól faktycznie zatrzymuje wode w organizmie-fajny lekarz;-)
Ja kiedyś miałam anine i ropień okołomigdałkowy-bez lodów bym umarła z bólu;-)

M&m,s...a ja dalej czekam:wściekła/y::-p

Wybaczcie ze tak ogólnie napisze ale trzymam kciuki za wszystkie starające się mamusie:tak:...baardzo mocnoooo:tak::-)
Lenka...gratulacje:-)

Confi...czyżbyś zmieniała stan cywilny????

Jolu...wspólczuje problemów z flotą powietrzną...oby szybciutko sie wyjaśniły:tak:

Bohaciefko...gratuluje nowego członka rodziny,piesie są cudowne:tak:

Zdrówka dla wszystkich zakatarzonych maluszków,przesyłam zdrowotne całuski:tak::-)

Hej dziewczyny
Obradujecie?
Mój M zaraz będzie z piwem i... z pizzą...z diety nici:-D

Lenka gratuluje.

Mmatysia fajny ten sierściuch.

Barmanko rozumiem...nie masz za co przepraszać. W tej chwili mam taką kołomyje, że też byłoby mi ciężko znaleźć czas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry