Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
! 

). Jeśli chodzi o nocnik, u nas też porażka na maxa, niby Maja chętnie siada, ale nie ma mnie przed południem i nie ma systematyczności, więc nie woła jeszcze o swoich potrzebach, ale jakoś specjalnie się nie przejmuję tym, nauczy się! 
Pytałyście też o posiłki tak, więc, moja Maja dostaje jeszcze cyca tak ok. 19.30 później mam pobudkę o 1 w nocy a kolejna o 5 lub 6 rano, kolejnym posiłkiem jest kaszka o 9.30.
A od 7 sierpnia mam już wolne, nie mogę się doczekać, jeśli nie trafi nam się fajna oferta last minute to wybieramy się do Czech (pozdrawiam mamstud)
poza tym dla mnie to by była katorga..non stop bym o niej myślała...zresztą już to przerabiałam

...w piątek:-)...to kiedy ruszacie Marzenko?
Dziewczyny, o której Wasze dzieci jedzą pierwszy posiłek ?Jędzą przed spaniem a potem o której dostają mleczko?
ja również pozdrawiamJak wreszcie się spotkamy to wiem co będzie królowało na stole(pozdrowienia dla Marzenki;-)).
!!! wówczas daruje sobie diete i możemy robić maraton

!!!Marzenko kiedy jedziecie? Pytam bo w sierpniu mam szkolenie w Dąbrowie Górniczej![]()

!!! a to bedzie tylko 1 dzień czy więcej - tego szkolenia? znasz już dokładną datę? Będziesz z małym?
w taki upał to nic tylko się pluskać
`
o jacie pikole.
.
.I czekam na filmik;-).No i udało się Filipka namówić na basen....może troszkę wbrew Jego woliale potem nawet mu się spodobało:-).
Zobacz załącznik 264599