Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak siedze i sie zastanawiam jak tu powiedziec P ze biore wszytkie 3 pary.
Zwlaszcza ze wczoraj kupilam jeszcze jedne...:-):-)
ja też tak mam. Z tym że ja się nie boję powiedzieć M. bo on często więcej wydaje niż ja. 

Ja pamietamMarzenko,Dario pamiętacie kiełbasę???
Roxy cały czas o tobie myślę.Co do wyników wierze,ze wszystko będzie ok.Dlaczego wydawało mi się,ze juz byłyscie na MMR. Myślałam ze tylko ja jestem do tyłu ale została jeszcze Daria i Lili uffff.My szczepimy dopiero za miesiąc bo musi minąć 6 tygodni od różyczki,ale tak jak Moniq mi się nie spieszy
.
Zazdroszczę wyjazdu nad morze. Pojechałabym GDZIEKOLWIEK byle być poza domem.
kurcze ale to był numer...posmiałam sie troszke-Fifi jest the best

Dziekuje:-)Roxy dobrze ze juz wszystko ok. No i to dobrze ze nie odpuściłaś a poszłas to usunąc. No i zdrówka dla Nadusi. Dobrze zrozumiałam ze ona ma katar po zabawie w basenie? Bidulka.
Gdzie będziecie nad morzem? Moze gdzies blisko Gda? :-)

Kochana nie mogliśmy sie zdecydować...w końcu wybraliśmy Ustke-tam jeszcze nas nie widzieliHallo!!!!
Roxy - gdzie dokładnie jedziecie?
.
;-)
) w Activ Clubie bo ceny hoteli mnie poraziły-powariowali nad tym morzem w tym roku,chociaż tam zawsze jakoś cenowo porównywalnie do zagranicy-reszta nie koniecznie
Ale znając moje podejscie do latania to nic innego mi nie pozostało-chociaż za rok nie ma zmiłuj-wpakują mnie do samolotu;-)

Niki słodziutka jest,no i faktycznie duuużyyy basen,znajomi mają też taki ale ja sie bałam Naduśke tam wpuścic-no ale wiadomo ja to panikara
Gratuluje zakupu autka
;-)
tymbardziej że popijam piwko...

Ja wczoraj sobie kupiłam buty na wielgachnych obcasach...hmmmmm co z tego że ostatnie takie miałam na nogach ze dwa lata temu,a wczoraj 15 minut i klapeczki poszły w ruch,płaskie
Ale czas wrócić do dobrych nawyków-niekoniecznie dla nóg-ale porawiłam sobie samopoczucie
;-)