Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi też...Szczerze szczena mi opadła...

?
ból brzucha ,żółądek biegunka co chwila menczonce jak niewiem co !naszczęście minęło ale chyba pierwszy raz w życiu się tak paskudnie czułam!Lek .stwierdził że to mogła być reakcja na antybiotyk.Przepisał jakieś lekarstwa i pomogło

prosze prosze prosze bardzo ładnie prosze o foteczke nowej fryzurki
ciekawa jestem czy fryzjerka się spisała:-)
bo ostatnio dom wyglądał jak pobojowisko bo jakoś tak się złożyło że codzień miałam jakieś klientki do robienia,fakt ze samopoczucie kiepskie ,ale jakoś dłubanie przy włoskach pozwoliło zapomnieć tym małym dyskomforcie zdrowotnym.Dziś też mamy sąsiadka czeka na farbowanie i strzyżenie więc będzie znów co robić
miłego dzionka
.
.No cóż Filipek nie dosięga do siatki,ale wiem że Jego taka uroda i jakoś się tym nie przejmuję.
. Moje koleżanki aż się rzucają na prace w szkołach. Kurcze... w tej chwili moja przyjaciółka rzuciła pracę w Bibliotece Publicznej (a dokładnie w czytelni), a poszła pracować w przedszkolu 15 km od Bolesławca. Pracuje na pół etatu do Nowego Roku (czyli 3 h dziennie) a zarabia tyle co na całym etacie w Bibliotece. Dodam jeszcze, że Dyrektorka Biblioteki wymagała od niej aby zrobiła w tamtym roku 3 podyplomówki (oczywiście nie dokładając do tego ani grosza), i... w sumie dobrze, że zrobiła... bo w tych 3 kursach był też kurs pedagogiczny i to otworzyło jej furtkę w przejściu do przedszkola.