Witam się po weekendzie. Widzę,że po mimo dni wolnych wena dopisywała.
Mamstud,jak samopoczucie? Choróbsko mija?
Aga,pocieszę Cię ,ze mój Tomek też się czasami zasikuje w nocy.

Zdarza nam się to bardzo rzadko ale zdarza.U nas z nocnym jedzeniem lepiej. Zszedł do jednej butli - 150 ml z dwoma łyżeczkami mleka.
Barmanko,pożycz mi swojego męża do sprzątania. :-)Ja zazwyczaj sprzątam w piątki więc terminy porządków się nie nałożą.
Kasiu,fajny ten Twój wykładowca.

Jak przeczytałam o tym Twoim referacie to mi się jakaś nerwówka włączyła.

Zaczęłam się i ja zastanawiać nad szkołą.Muszę się rozejrzeć co tam u nas proponują i od kiedy zacznie się następny nabór.
Jolu,jak tam dziewczynki? Biegunka minęła? Właśnie skończyłam prasować i myślami byłam przy Tobie.Jeśli chodzi o rajstopki to mam znajomą która pracuje w fabryce tych których link wstawiłaś . Przywozi mi zawsze dla chłopaków .Patrze,że ostatnio przywiozła mi dla Tomka rajstopki ,,gatta''. Zastanawiam się czy gatta i wola to nie te same firmy.
Mamstud, wiesz,że ja nigdy nie jadłam soczewicy.

Serio. Nawet nie wiem jak smakuje.
Barmanko ,u nas w niedziele rano też leci polsat.

Martuś,już czujesz ruchy? Bosze, co za piękne uczucie.
Umi, w MOPsie robią Ci problemy z rodzinnym?

Jak wizyta u fryzjera?
Matysia,jak widzę Twój post to aż się boje kolejnej nowiny.

Czy łapki Fifiego nie powinien obejrzeć lekarz? Ropa? To brzmi nie ciekawie.Fifi pije dużo soków? Jeśli tak to płynne kupki może mieć od nich.
Mamo Niki ,dzięki za pamięć . :-)
Co u nas?
Weekend jak zwykle po za domem.W sobotę u mamy. Piękna pogoda,cieplutko więc dzieciaki cały dzień biegały na dworze. W niedziele pojechaliśmy do mojej sis. Mieliśmy iść z dzieciakami do sali zabaw ale sis złamała nogę i zostałyśmy w domu. Faceci więc poszli sami i oczywiście zabrali szkraby.
Co jeszcze. No wiec stresik mnie ogarnął bo spóźnił mi się okres. Wczoraj kupiłam test i zrobiłam rano. w sumie to jeszcze w nocy bo nie mogłam spać. Test negatywny . Wredna @ pojawiła się dziś po południu.