reklama

Mamy majowe 2009

mamstud, padlam przy historii z "Andrzejkiem" i występowaniu w różowym. :-D

Aga, tak mi szkoda Jagody. :-( a jak juz opisałaś jak zabiera i chowa jedzenie, to normalnie łzy mi w oczach stanęły... :-(

Barmanko, super, że tak się Marcelkowi podobało. :tak::tak:

reklama
Znajomi poszli, zupka smakowała, pizza zjedzona, zabłysłam normalnie :-) Jednak był filmik, wzruszyłam się, a teraz mecz...

m&m's Barmanko ja też się uśmiałam z historii z Andrzejką, do tej pory mnie bawi :-)

agakm koniecznie idź do innego lekarza, po co ma się Jagódka tak męczyć

Barmanko fajnie, że wypad udany, mimo konieczności rozmowy z M :-)

Jolu zamówiłam 7 par rajstopek od tego sprzedawcy, już sie nie mogę doczekać aż przyjdą :-)

Popijam winko.... Jutro czeka mnie ciężki dzień, a z kacem będzie trudno wstać :-)

Ostatnia edycja:
no kurczę, przecież cię siłą nie zaciągnę. :-( :no:

a ruszanie - no cieszę się. już chciałabym żeby bardziej. :-) tak jak z Mają, że tak przez skórę widać, brzuch się rusza i żyje własnym życiem. :-)

no kurczę, przecież cię siłą nie zaciągnę. :-( :no:

a ruszanie - no cieszę się. już chciałabym żeby bardziej. :-) tak jak z Mają, że tak przez skórę widać, brzuch się rusza i żyje własnym życiem. :-)

Wiesz, to nie o to chodzi, że jestem nieodpowiedzialna i wisi mi czy to ciąża, czy nie. Ja po prostu boję się, że dowiem się, że jestem w ciąży, po czym stanie się coś okropnego... :-( Czasem myślę, że po prostu poczekam, za kilka tygodni dostanę okres i będę mogła wmówić sobie, że po prostu mi się spóźniał....

Zazdroszczę pierwszych kopniaczków, mój brzuch też żył własnym życiem :-)

reklama
rozumiem ten strach, ale mimo wszytsko nie czekaj za długo. pamiętaj żę chodzi o twoje dzrowie.
a wogóle powiedziałaś męzowi?

a na jakieś kontrolne badania to chodzisz wogóle??
kiedy ostatnio byłas u gina?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry