reklama

Mamy majowe 2009

To ja edit robie bo myslam ze nikt w tym czasie nie napisze a tu Martus sie pkazala..:-):-)
Witaj !!

No ja wiem ze w tych sprawach niby wystarczyl by tydzien..a nawet dzien ale az tak szybko bym objawow nie miala..:tak:

Co do serniczka to ja zrobie nastepnym razem z laskowymi, ogolnie wole laskowe od wloskich wiec na pewno bedzie mi smakowal..:tak::tak::tak:
Wiesz..no wlasnie nie wiem jak to sie stalo ze schudlam...fakt ze malo jadlam, czasami prawie nic...no ale juz mniej nie moge bo niedlugo sie bede wstydzic wystajacych kosci...:baffled::baffled:

A kapusniak musze zrobic..mam kapustke w sloiku...
Ale to w tygodniu bo jutro musze rosol ugotowac..

No wlasnie Aga...jak tam Jagodka???

Ostatnia edycja:
reklama
boże Jolu - "NIC"!!!!!!!!
ja normalnie niemogę!!!!! msisz sobie zrobić jakiś gafik, serio!!! przecież tak się naprawdę wykończysz!!

mam nadzieję że dziewczynkom szybko przejdzie. :tak:

ja też wolę laskowe. :tak:

no fakt, bardzo fajne te rajstopki!!! szkoda że Maja ma już 3 pary. :-(

Jolu właśnie przed chwilką oglądałam rajtki na tej aukcji :-) Telepatia normalnie, ale serdecznie dziękuję. Mój M też lubi gdy dzieci ładnie wyglądają, nigdy nie robi mi żadnych przytyków - on po prostu nie lubi wydawać pieniędzy, na nic :-) A zupka naprawdę godna polecenia! 2 drobno posiekane cebule podsmażasz na oliwie w garnku na bardzo brązowy kolor, doprawiasz solą, pieprzem, czosnkiem (duużą ilością!), kurkumą, cury, ziołami jakie tam masz - im więcej tym lepiej! Zalewasz bulionem z kurczaka albo jakimś innym i dodajesz czerwoną soczewicę, ja dodaję ok 300 gr bo lubię gdy zupka jest gęsta. Gdy soczewica jest już prawie, prawie wcierasz dwie marchewki (dla koloru i smaku), sprawdzasz czy nie trzeba doprawić, czekasz aż marchew zmięknie i już! Podaję z groszkiem ptysiowym albo grzankami czosnkowymi.

m&m's no, chociaż Ty mnie rozumiesz w sprawie rodzenia po 30 :-)

Martus..no mi nawet grafik by nie pomogl bo jak mi sie nie chce jesc to zwyczjanie nie wpycham w siebie..:sorry2:

Mowisz..ze Maja ma 3 pary rajstopek...ja u tego wlasnie allegrowicza kupilam 8 roznych par ( czyt 16 sztuk)..plus te co mialysmy i te co teraz nam przybeda bo zamowilam dziewczynom spodenki krotkie z rajtkami plus ogrodniczke tez rajtkami...
:-):-):-)

Mamstud...no widzisz...:-)) telepatia..
Ale powiem Ci ze te rajstopki z Wola sa duzo lepsze niz z Gatty...
Co do wydawania kaski to penwi nikt by nie chcial jej wydawac...no ale...zakupy sa takie fajne..:-)))

Co do zupki..brzmi pyyysznie..na pewno zrobie...
Ja cos wlasnie kiedys podobnego widzialm jak ktos robil tylko chyba jeszcze bylo tam chorizo i wedzona papryka slodka..:-))

Ostatnia edycja:
mamstud, naprawdę jestem ciekawa, tego poniedziałku....

Jolu, o matko!!!!!!! 8 par!!!! + jeszcze jakieś, wychodzi po 10 na każdą z dziewczyn!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja bym nie wiedziała co z tym robić.... :-p

Martuś ja rozumiem Jolę ! Gaba ma chyba 7 par ale uważam, że to za mało.... Czasem w dzień muszę ją przebrać, innym razem nie pasują kolorystycznie więc co wtedy? :-) Tak ok 10 myślę, że mi wystarczy :-)

Jolu chciałabym mieć Twój problem z wagą....

Martuś ja rozumiem Jolę ! Gaba ma chyba 7 par ale uważam, że to za mało.... Czasem w dzień muszę ją przebrać, innym razem nie pasują kolorystycznie więc co wtedy? :-) Tak ok 10 myślę, że mi wystarczy :-)

Jolu chciałabym mieć Twój problem z wagą....

mamstud, naprawdę jestem ciekawa, tego poniedziałku....

Jolu, o matko!!!!!!! 8 par!!!! + jeszcze jakieś, wychodzi po 10 na każdą z dziewczyn!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja bym nie wiedziała co z tym robić.... :-p

Nooo nareszcie ktos mnie rozumie...piateczka Mamstud...:-D:-D:-D:-D

Martus..dziewczyny maja teraz bez tych nowych cos okolo 12 par...i zapewne jeszcze im przybedzie...:-)
Ja wlasnie musze miec rozne kolory...we wzorki, bez...:-p:sorry2:..

Mamstud...a ja bym wziela ze 3-4 kilo od Ciebie..jakbys sie chciala pozbyc..:tak::tak::tak::tak:...ulepilabym sobie z nich piekne piersi..:-p:tak:

Ojjj cos czuje ze znow sie za to prasowanie nie zabiore....:-p

reklama
Aj tam, brudzi nie brudzi! To o moją próżność chodzi! :-) Bluzeczek, tuniczek, sukienek, spódniczek Gaby to ja nawet nie jestem w stanie policzyć :-)

o matko, znowu to samo! ja się przy was czuję jak jakaś gorsza matka:baffled::baffled:. serio, nie słodzę. :no::no:
ja też uwielbiam jak Maja ślicznie wygląda, ale nie mogę jakoś kupować jej tylu rzeczy.:confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry