reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasiu ja z natury z tych spokojnych jestem :-)

barmanko mi też M pomaga w sprzątaniu, ja sprzątam górę (pokoje + łazienka) i dół (salon + kuchnia + łazienka), a on mi w tym nie przeszkadza.... :-) A to ci Marcel! Widzisz, chłopak z zasadami :-) Serniczek dobry?

m&m's poczekam do poniedziałku, jak nic się nie wydarzy to pójdę na beta, wiesz, po ostatnim poronieniu jakoś tak się boję....

Mamamatysia ...ehhh...współczuje przygody Filipka:-(...w zasadzie powinnaś mieć kartę "stałego klienta" i powinni wpuszczać Cię bez kolejki;-)
Barmanko Marcelek śpi do 10.00 ???:szok: Ja też tak chce
Kasiu, Moniko i ja będę posiadaczka Pampersów:-D to dobrze się składa, będę mogła je przetestować, tym bardziej, że jeżeli Zosi nie przewinę w nocy to nad ranem (ok 5.00) budzi mnie zasikana po samą szyję ....
Mamstud - trzymam kciuki za co chcesz;-) a opowiadanie o kupie....hahaaha :-Duśmiałam się...tyle jeszcze przede mną:tak:
M&m's a może koledzy lubią być tak traktowani:eek:
Jolu..:-p może to jednak nie anemia
Barmanko:-) biedna z Marcelkiem u nogi - nie zmieniaj zasad....stabilność i systematyczność to podstawa dobrego rozwoju naszych dzieci.:tak:...gdyby tego się trzymać musiałabym zatrudnić pomoc domową najlepiej dwie:eek:
Confi - dzięki za kawę i rozmowę...jak widzisz jestem
;-)

mamstud i właśnie o to chodzi - każdy sprząta to co do niego należy i nikt sobie w parade nie wchodzi ;-)
co do serniczka to nie wiem, bo poobno musie się 4 godziny chłodzić w lodówce, więc dziś już go nie spróbuje :zawstydzona/y::nerd:

Marzena, dzięki.

AgA, to tylko dziś miał takiego śpiocha :tak::tak:

aga witaj! Ależ ja Cię dawno nie widziałam! Co u Zofika? Przewijasz małą w nocy? Ja od miesięcy tego nie robię... Pewnie się uśmiejesz... Gaba ma lakę z twarzy podobną do Zosi :-) Serio! Zawsze gdy się nią bawi myślę o Was :-)

m&m's oj tak, obawiam się, boję się powtórki.... W poniedziałek pójdę na beta, obiecuję, póki co jeszcze sobie popalę, co?

Barmanko ja jednak bym wolała żeby pomagał mi bardziej czynnie... no ze ścierą w ręku :-) Daj znać rano jak serniczek bo nie wiem czy zrobić :-)

AgA nie ma to jak Streetcom:-) żartujesz Zosia tak dużo w nocy sika?
Dokładnie
Sama jestem w szoku:szok:...ale niestety musi być przynajmniej raz przewinięta, zastanawiam się czy nie kupić większej pieluszki - bardziej chłonnej....Teraz przetestuje to co przyślą:-)
Ona też lubi spać na tzw. pieska - na brzuchu z podkulonymi nóżkami...pupa w górze i dlatego siusiu leci jej po brzuchu w stronę szyi:eek:

Barmanko a już myślałam że masz lepiej niż ja chociaż pewnie gdyby Zosia spała do 9.00 to bym co 5 min sprawdzała czy dycha:sorry:

reklama
No fakt Jolu, Aga ma rację, może to nie anemia, może to już... :-p

Mamstud, mówie nie martw się na zapas. :tak:

AgA, cieszę się że rozmowa z Confi pomogła i jesteś.:tak:
a jak spanie w nocy u Zosi? lepiej?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry