mamstud
Luty 2004, maj 2009
Dobry wieczór Majóweczki!
koleżanka się zasiedziała do 15, o 15.30 wychodziliśmy na basen, potem lody, zakupy, powrót do domku, kolacja, a teraz mamy z Andrzejkiem wieczór filmowy - Epoka Lodowcowa 2 :-)
Dobra, test zrobiłam.... Jest negatywny, sama nie wiem co mam o tym myśleć! Gdy byłam w ciąży z Gabrysią to chyba dopiero 5 test pokazał dwie kreski...
koleżanka się zasiedziała do 15, o 15.30 wychodziliśmy na basen, potem lody, zakupy, powrót do domku, kolacja, a teraz mamy z Andrzejkiem wieczór filmowy - Epoka Lodowcowa 2 :-)
Dobra, test zrobiłam.... Jest negatywny, sama nie wiem co mam o tym myśleć! Gdy byłam w ciąży z Gabrysią to chyba dopiero 5 test pokazał dwie kreski...

.To jutro kolejny test???U mnie tez Epoka na tapecie.

) że wieczorki zawsze spędzamy razem, bawimy się, gilgotamy, ganiamy, urządzamy wojne na poduchy..że jak zobaczył że dziś nici z zabawy to wył jak popętany (nie płakał tylko tak zawodził), uczepił się spodni i jak z kangurem z nim chodziłam po kuchni
nawet wszystkie plastikowe pojemniki mu dałam (te kuchenne), odkrył wieczka a potem przychodził do mnie bym je zamykała i się z nim bawiła...
raz na jakiś czas chciałam zmienić zasady, i co?....