reklama

Mamy majowe 2009

Dobry wieczór Majóweczki!

koleżanka się zasiedziała do 15, o 15.30 wychodziliśmy na basen, potem lody, zakupy, powrót do domku, kolacja, a teraz mamy z Andrzejkiem wieczór filmowy - Epoka Lodowcowa 2 :-)

Dobra, test zrobiłam.... Jest negatywny, sama nie wiem co mam o tym myśleć! Gdy byłam w ciąży z Gabrysią to chyba dopiero 5 test pokazał dwie kreski...

reklama
Czytałam Martuś, że Twój dzień też niczego sobie :-) Andrzej też inaczej się zachowuje gdy ma gości, bardzo podobnie do Mikołaja!

mamamatysia bosze! Co to za dziecko z tego Waszego Filipa! Człowiek demolka normalnie! Współczuję, naprawdę i zdrówka życzę!

jolu fotki bosskie, ja też tak chcę! :-(

Barmanko może u mnie też posprzątasz, co? Syf mam nieziemski i nie chce mi się za to zabrać

kasiu ten makaronik to z serem białym czy żółtym?

monika dlaczego do poniedziałku?

reklama
boszz normalnie nogi mi w D weszły :-( nie mam siły:baffled:
dałam sobie za cel by zrobić tego sernika zanim Marcel pójdzie spać.. A niestety moje dziecko jest nauczone (przeze mnie - i tu się kajam sama przed sobą :zawstydzona/y:) że wieczorki zawsze spędzamy razem, bawimy się, gilgotamy, ganiamy, urządzamy wojne na poduchy..że jak zobaczył że dziś nici z zabawy to wył jak popętany (nie płakał tylko tak zawodził), uczepił się spodni i jak z kangurem z nim chodziłam po kuchni :eek: nawet wszystkie plastikowe pojemniki mu dałam (te kuchenne), odkrył wieczka a potem przychodził do mnie bym je zamykała i się z nim bawiła...
Wiecie, ja nie mam nic przeciwko zabawom z dzieckiem, bo właśnie wieczorkiem jestem już wolna, więc ten czas przed kąpielą poświęcam dla niego...Ale kurcze nooo :confused2: raz na jakiś czas chciałam zmienić zasady, i co?....:baffled:
I sernik musiałam dokończyć potem...

m&m, dzieci lubią się popisywać, zwłaszcza jak są na swoim terenie ;-):tak:
o leniwych zabraniam Ci pisać :-p:wściekła/y:
jutro jade po normalny ser :sorry::-D i chyba dopiero w poniedziałek je zrobię.. (bo na wcześniejsze dni mam już zaplanowane obiadki ;-))

Monika, miłego weekendu z eMem

Mamstud, jednym okiem patrzę na ten sam film ;-)
Żartujesz o tym teście ? :szok: To może zrób badanie z krwi, podobno właśnie to badanie jest najbardziej miarodajne :tak:
Mi w sprzątaniu zawsze m pomaga :tak::tak: ja sprzątam górę (pokoje i łazienka), on dół (salon i kuchnia) - sama bym się zacheśtała na jeden dzień :eek::confused2::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry