monika1977
Fanka BB :)
przygotuj się na to że w krótkim czasie oszalejesz z nerwów

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), bo potem wszystko mi idzie jak krew z nosa i nie mogę się zorganizować 

na zdjęciach widać dwie najbardziej kochające się siostrzyczki 
:-):-)

(dzięki Jola ;-)).
znaczy m kupił a ja tylko - grzecznościowo - podpisałam papierki z karty kredytowej ;-) Opla Astre...
sam pokładał się ok.15 i nie było bata, trzeba było go położyć..ale potem o 20.00 nie było problemu z położeniem go spać na noc. Teraz jest lepiej, drzemki są wcześniej - ale na pewno nie jest to godzina 11 jak było do tej pory 

hmm spróbuje następnym razem 

no i wiadomo że z zabawy nici 
teraz na szczęście śpi, ale zaraz może wstać więc ja szybko musze chociaż nasz pokój ogarnąć... niby mamy tylko jeden pokój ale za nic nie mogę go dosprzątać...

.
może Fifik się zakochał w jakiejś pielęgniarce i ciągle ma nadzieję ,że na nią trafi......a tak poważnie oby było wszystko okZ Fifim? To by było przegięcie z jego strony![]()

a dajże spokój..mój wstał po 10, pokręcił się dwie godziny, marudny jak psi to go położyłam, śpi już 1,5 godzmoże Fifik się zakochał w jakiejś pielęgniarce i ciągle ma nadzieję ,że na nią trafi......a tak poważnie oby było wszystko ok
A mój Filiś śpi od 12 i ani myśli wstać...a tak cieplutko,ale nie chce go budzić bo już czuję co by się działo....
i też się boje go obudzić