reklama

Mamy majowe 2009

reklama
boszzz jak mi się dziś nie chciało sprzątać :zawstydzona/y::baffled::baffled:
nie cierpie jak młody późno wstaje (dziś wstał po 10 - dał rade, cooo? :sorry:), bo potem wszystko mi idzie jak krew z nosa i nie mogę się zorganizować :crazy:
Na szczęście pogoda się poprawiła, słonko świeci więc choć o ciuszki wyprane nie muszę się martwić ;-) potem jeszcze pościelówkę wstawię i "pańszczyzna" odrobiona :sorry::-p:-D

Monika, Marcel - jak na razie - miał jedno strzyżenie włosów, właśnie u fryzjerki na fotelu :tak:
Teraz będę go chciała w domu maszynką opitolić, zobaczymy czy się uda :eek:

Jola, no popatrz, a ja nie pomyślałam o zamawianiu owoców i warzyw do domu :sorry:
A z tv, to polecam jeszcze Polsat, też mają tam całkiem ciekawe dobre filmy :tak:
No wiesz jak możesz mówić że dziewczynki się leją :sorry::-p na zdjęciach widać dwie najbardziej kochające się siostrzyczki :tak::tak::-):-)
Jola!!!!! Ubije Cię za ten przepis na sernik, nosz ślina mi u pięt wisi :szok:

A właśnie....Aga mi powiedziała że ten ser który kupiłam do leniwych (kupiłam w wiadereczku - takim jak na sernik) nie nadaje się do tego :-( że lepiej kupić zwykły biały ser... A że ja ciemna jestem - tego dania jeszcze nie robiłam więc takiej rzeczy nie wiedziałam :-( no i teraz całe wiadereczko muszę na jakiś sernik wykorzystać :sorry:
Hahaha chyba wiem jaki ten serniczek zrobię :laugh2::laugh2::laugh2: (dzięki Jola ;-)).

Marzena, już kupiliśmy :tak: znaczy m kupił a ja tylko - grzecznościowo - podpisałam papierki z karty kredytowej ;-) Opla Astre...
Marcelowi też się drzemki poprzestawiały :eek: sam pokładał się ok.15 i nie było bata, trzeba było go położyć..ale potem o 20.00 nie było problemu z położeniem go spać na noc. Teraz jest lepiej, drzemki są wcześniej - ale na pewno nie jest to godzina 11 jak było do tej pory :confused2:

Kasia, odkurzanie mówisz?? :sorry::sorry: hmm spróbuje następnym razem :tak::-D

AgA, u nas tak samo - Marcel na placu zabaw lata za starszakami, takimi - uwaga - co najmniej 10-letnimi :nerd::nerd: no i wiadomo że z zabawy nici :baffled:

Witam, pisałyście o drzemkach- Iza zwariowała i na drzemki chce chodzić po 15, po takiej wstaje ok.18 i wariuje do 21, do 22 leży już w łóżko (naszym, bo tylko tam zasypia), a potem do łóżeczka, nad ranem do nas wraca, żeby rodzice mogli pospać nieco dłużej i tak na 7 znów harcujemy... bardzo dużo i szybko łapie nowych słów, ale z tym to też różnie, bo potrafi chodzić po domu i w kółko powtarzać ku*wa ku*wa ku*wa...- zupełnie nie wiem kto ją tego nauczył:eek: teraz na szczęście śpi, ale zaraz może wstać więc ja szybko musze chociaż nasz pokój ogarnąć... niby mamy tylko jeden pokój ale za nic nie mogę go dosprzątać...

Witam dziewczyny.
Mam trochę do nadrobienia z radością patrze,że aż 7 stron:szok::-D
Właśnie się ogarnęłam (tj posprzątałam mieszkanie i ugotowałam obiad) po kolejnej wizycie na pogotowiu:wściekła/y:.
Poczytam co się działo...

Z Fifim? To by było przegięcie z jego strony:no:
może Fifik się zakochał w jakiejś pielęgniarce i ciągle ma nadzieję ,że na nią trafi......a tak poważnie oby było wszystko ok
A mój Filiś śpi od 12 i ani myśli wstać...a tak cieplutko,ale nie chce go budzić bo już czuję co by się działo....
Właśnie dostałam wiadomość do streetcom że pampersy już do mnie wysłali:)Trafili z tym produktem akurat dla nas jak znalazł:-p:-D

Ostatnia edycja:
może Fifik się zakochał w jakiejś pielęgniarce i ciągle ma nadzieję ,że na nią trafi......a tak poważnie oby było wszystko ok
A mój Filiś śpi od 12 i ani myśli wstać...a tak cieplutko,ale nie chce go budzić bo już czuję co by się działo....
a dajże spokój..mój wstał po 10, pokręcił się dwie godziny, marudny jak psi to go położyłam, śpi już 1,5 godz :szok: i też się boje go obudzić :baffled::baffled:

a ja kuśśwa do sklepu musze wyjść po składniki na tego sernika z orzechami :sorry::tak::-D

mmatysia, łoo matko znowu pogotowie?? :szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry