umi2
Fanka BB :)
Monika nawet nie marze, ze usiedzi w spokoju ale cos mu musze zrobic z wlosami bo nie długo bedzie wygladał jak Kuzyn Coś z Adamsów. Z tym ze to nie bedzie w salonie fryzjerskim tylko u mojej fryzjerki w domu licze ze mu sie spodoba jej córka i bedzie sie w nia gapił ja sroka w kość
Jej jak a marze o wsyprzatanym mieszkaniu... u mnie mieszkanie wyglada wzglednie tylko w soboty przez godzine... a reszta tygodnia to jeden wielki sajgon:/
jola ten serniczek... aż mi ślinka leci:-) ale nie zrobe bo po orzechach puchne:/ a tak kocham orzeszki. Ja czekam na zdjecia twoich pociech jak sie razem bawią
barmanka to nie jest tak ze jest ciezko z finansami wiesz zawsze mozna oszczedzic tylko trzeba chciec i byc zorganizowanym, a po drugie wygodniej mi z mysla że w wieku 29 lat mały bedzie miał 10 i bedzie praktycznie samodzielny, mnie sie marza studia i kariera zawodowa której nie bede musiała przerywac bo dziecko juz mam wiec czego do zycia chciec wiecej. A znajac mnie koło 40 zatesknie za maluszkiem. Jak bylam z Kacprem w szpitalu gdy miał 5 miesięcy, była kobieta którra pierwsze dziecko urodziła w wieku 19 lat o drugie starała sie od 31 urodzin ale dopiero jak miała 36 zaszła w ciazę i ona tez jak ja nie chciała miec wiecej dzieci a potem ja natchneło wiec mysle ze tez po 30stce mnie natchnie a jak nie to rozpaczac nie bede
m&ms kiepsko bo cos cie łapie czy po prostu dolegliwości ciążowe?
Jej jak a marze o wsyprzatanym mieszkaniu... u mnie mieszkanie wyglada wzglednie tylko w soboty przez godzine... a reszta tygodnia to jeden wielki sajgon:/jola ten serniczek... aż mi ślinka leci:-) ale nie zrobe bo po orzechach puchne:/ a tak kocham orzeszki. Ja czekam na zdjecia twoich pociech jak sie razem bawią

barmanka to nie jest tak ze jest ciezko z finansami wiesz zawsze mozna oszczedzic tylko trzeba chciec i byc zorganizowanym, a po drugie wygodniej mi z mysla że w wieku 29 lat mały bedzie miał 10 i bedzie praktycznie samodzielny, mnie sie marza studia i kariera zawodowa której nie bede musiała przerywac bo dziecko juz mam wiec czego do zycia chciec wiecej. A znajac mnie koło 40 zatesknie za maluszkiem. Jak bylam z Kacprem w szpitalu gdy miał 5 miesięcy, była kobieta którra pierwsze dziecko urodziła w wieku 19 lat o drugie starała sie od 31 urodzin ale dopiero jak miała 36 zaszła w ciazę i ona tez jak ja nie chciała miec wiecej dzieci a potem ja natchneło wiec mysle ze tez po 30stce mnie natchnie a jak nie to rozpaczac nie bede
m&ms kiepsko bo cos cie łapie czy po prostu dolegliwości ciążowe?

.