jola466
Majowe mamy'09
Aj tam, brudzi nie brudzi! To o moją próżność chodzi! :-) Bluzeczek, tuniczek, sukienek, spódniczek Gaby to ja nawet nie jestem w stanie policzyć :-)
Ech...no to rozumiemy sie suuper....:-):-):-) PIATKA!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aj tam, brudzi nie brudzi! To o moją próżność chodzi! :-) Bluzeczek, tuniczek, sukienek, spódniczek Gaby to ja nawet nie jestem w stanie policzyć :-)

czasem jak mam pypcia to gotuję samą soczewicę, troche majonezu na wierzch i gotowe
prymitywne i owszem, ale najważniejsze że pypcia zaspokoi 
a i mam prośbę, czy ten przepis na zupkę mogłabyś wpisać w odpowiedni dział? :-) co by nikomu nie umknęło 
? Robisz wg przepisu Agy czy masz jakiś swój?
tyyy bo mi tutaj "chłopakiem" pachnie
a taks erio się zapytam - na Maje miałaś ciągoty ku słodkiemu?
i myślę że styknie ;-)
w sklepach mało co jest (dla dziewczynek jest od zatrzęsienia), kupiłam dwie pary w Lidlu, ale jakość taka sobie, no i dwie przywiozłam z Pl, te są super, grube, fajnie się uciągają. Oprócz rajstop dla Marcela ciężko jest tutaj kupić kapcie domowe takie z zatrzaskami, wszystko jest na rzep - a takie buty wiadomo - na nogach są max 3 minuty 

Jak tak to slij meilem lub poczta...badz kurierem zeby po drodze nie zaginely..

..plus zupa z soczewicy..juz sie gotuje..:-):-):-) Oczywiscie wedlug przepisu Mamstud...

pochmurno, buro i szaro :-
mam nadzieję że będzie się dobrze bawił 

Z paciami to raz z allegro zamawiałam i tutaj mi sprzedawca przysłał 

jak na dziewczynke mogłaś kapustę wcinać? 
a nie wiem nawetAno - odwrotowiec ze mnie (jest w ogóle takie słowo?!)

Szczęka by mi opadła, bez kitu 

Tan było więcej takich wspinaczkowych przeżyć, niż basen kulkowy który był na juniorkach ;-)