katarzynak83
Majowe mamy'09
Rety Dziewczyny! Wiedze że nas infekcje dopadają na całego! 
Krystyna 30, justa_b, Justyna_0, trzymajcie się ciepło! Szybko do łóżka! Wygrzejcie się i pilnujcie żeby gorączka się nie przyplątała! Mam nadzieje że szybko staniecie na nogi. Ja już (odpukać) zdrowieje no ale mój mąż za to zaczyna się rozkładać... Okropny sezon :-(
Iwee, Kochana, czekamy na wieści!!! Napisz koniecznie jak było na badaniu! na pewno wszytko z Maleństwem ok

patusia44, czekałam wczoraj na wiadomości od Ciebie i się nie doczekałam ;-) No ale dziś widzę że wszytko w najlepszym porządku! Bardzo się cieszę! I gratuluję córci!!!!

Misza,dobrez, że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza!
Swoją drogą, ale uparciuch z tego Twojego Maleństwa że drugi raz z rzędu nie ujawnił swojej płci ;-)
No ale grunt że wszytkie pomiary są dobre! Bardzo się cieszę!
Kokoszka, ja pytałam się ginekologa o współżycie w ciąży i on mówił że jesli nie ma przeciwwskazań (plamienie itp) to można do woli. Zaznaczył tylko, że nie jest to najlepszy czas na jakies eksperymenty seksualne (nie wiem co miał na myśli
;-);-))...

Krystyna 30, justa_b, Justyna_0, trzymajcie się ciepło! Szybko do łóżka! Wygrzejcie się i pilnujcie żeby gorączka się nie przyplątała! Mam nadzieje że szybko staniecie na nogi. Ja już (odpukać) zdrowieje no ale mój mąż za to zaczyna się rozkładać... Okropny sezon :-(
Iwee, Kochana, czekamy na wieści!!! Napisz koniecznie jak było na badaniu! na pewno wszytko z Maleństwem ok

patusia44, czekałam wczoraj na wiadomości od Ciebie i się nie doczekałam ;-) No ale dziś widzę że wszytko w najlepszym porządku! Bardzo się cieszę! I gratuluję córci!!!!

Misza,dobrez, że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza!
Swoją drogą, ale uparciuch z tego Twojego Maleństwa że drugi raz z rzędu nie ujawnił swojej płci ;-)
No ale grunt że wszytkie pomiary są dobre! Bardzo się cieszę!Kokoszka, ja pytałam się ginekologa o współżycie w ciąży i on mówił że jesli nie ma przeciwwskazań (plamienie itp) to można do woli. Zaznaczył tylko, że nie jest to najlepszy czas na jakies eksperymenty seksualne (nie wiem co miał na myśli
;-);-))...
ja tez slyszalam ze jak przebiega ciaza prawidlowo to mozna sie kochac bez problemow. Rosea kochana my tez nastepnym razem sie spytamy jak to z tym sexem
Justyna_b my tez kochamy sie jak tylko mamy ochote ale wlasnie czytalam gdzies ze po 6miesiacu trzeba bardziej uwazac
Justyna jeszcze nigdy nie mialam grzybicy ale slyszalam ze w ciazy to czesta przypadlosc i jak slyszlalam od kolozeanek nie jest przyjemne uczucie
Ja tez nie mam ochoty widze tylko lozko czasami wieczerem a kiedys....moglo sie
hehe...Patusia ja tez czesto nie mam ochoty ale czesto mam "chcice",czasami mi sie nie chce bo brzuszek mi ciazy nie moge sie ulozyc itp...po ciazy napewno Ci przejdzie, chociaz kolezanka ktora urodzila teraz naturalnie mowi ze tak ja bolalo ze o sexsie przez 3miechy nie chce slyszec
ja czuje je bardzo delikatnie, on wcale