Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze, czasem tak jest jak dzieciaczki mają wysokich rodziców, bądź nawet w genach po dziadkach mogą wzrost dziedziczyć także nie ma sie czym przejmować - jedne z nas rodzą dzieci o wadze 2,6kg, a inne nawet 4,5kg rozbierzność jest duża- a zalezy tylko od warunków genetycznych.Dziewczynki dzisiaj mam wizyte u gina boje sie strasznie bo maly byl ostatnio troche duzy jak na swoj wiek wiec teraz bardzo sie boje![]()
patusia44- no strasznie sie ciesze ze juz wiecie co i ze mala zdrowa.. chcialam zapytac co sadzisz o usg 4D, bo ja mam termin usg 4D na 23 stycznia czyli za tydzien i tak chcialam popytac o opinie.. dziewczynki ktore mialy prosze o opinie,, czy lekarz wtedy wszytsko dokladnie tlumaczy ??? czy mierzy itd???
Gratuluje dziewczynki!!!tak myslalam ze bedzie kobitka
witaj w klubie mam ksiezniczek...narescie sie doczekalas
Najwazniejsze ze mala zdrowa, zaraz porownam wymiary sobie swoja mala z twoja, bo masz opisane skroty a ja swoich po grecku za bardzo nie czaje
dorodna kobitka nam sie szykuje ma bardzo dluge sliczne nozki (po mamusi
heheh)wiec widzisz.,nie martw sie kochana niektore dzieci jak pisala patusia maja genetycznie ze szybciej rosna
hehehe

hehe...Ja natomiast mam duza chcice
Staramy sie to robic delikatnie itp i nie za czesto, zapomnialam sie spytac lekarza, niby jak ciaza przebiega prawidlowo nie ma sie czym martwic
a co wy myslicie