ania_77
Mama Marcinka i Julki
Confi - w poprzedniej ciąży musiałam mieć swoją, teraz dostałam. Wszystko zależy od przychodni.
Tikanis - lepiej skontrolować ten kaszel. Mój synuś tak w grudniu chodził, kaszelek wydawał się niegroźny ale domowymi lekami nie przechodził. Okazało się że ma początki zapalenia oskrzeli...
Kokoszka - zdróweczka
Kasia 14.05.09 - nie bagatelizuj sprawy szyjki, idź do innego lekarza niech to sprawdzi. Jeśli masz krótką szyjkę powinnaś leżeć jak najwięcej i być może powinnaś mieć założony pessar.
Tikanis - lepiej skontrolować ten kaszel. Mój synuś tak w grudniu chodził, kaszelek wydawał się niegroźny ale domowymi lekami nie przechodził. Okazało się że ma początki zapalenia oskrzeli...
Kokoszka - zdróweczka
Kasia 14.05.09 - nie bagatelizuj sprawy szyjki, idź do innego lekarza niech to sprawdzi. Jeśli masz krótką szyjkę powinnaś leżeć jak najwięcej i być może powinnaś mieć założony pessar.

, ale ciezko z nim sie bylo bez tej biednej poloznej dogadac oj ciezko, sam mowil ze ma jakis ciezki dzien, mozliwe, ale grunt ze zwolnienie jest:-) a w pt do internisty pojde powiem ze po antyb jestem, ze mialam goraczke itd ze mam miec zrobiony mocz i jak dalej ta nera bedzie mnie bolala mam wziasc od niego zwolnienie;-)
:-) Niedlugo bede miala bardzo duza meska przewage, chyba sie wyprowadze
.
.
.

quote]