Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykre.Kochana, wiem że wtedy płacili mi więcej ale skoro już się zadeklarował że bedzie płacił sumę jak na umowie to myślałam że nie zmieni zdania po miesiacu zwłaszcza że juz za następne zwolnienie bedzie płacił mi zus aż do macierzyńskiego bo zaraz skończy mi sie te 33 dni za które płaci pracodawca... Z reszta to, że u mnie w pracy płaca zawsze na zwolniniu tyle co jest na umowie (nawet jak nie byłam w ciąży) pewnie wynika z tego ich chorego spoosbu zatrudniana (połowa pensji na umowe a połowa pod stołem - tyle że jak jesteś na zwolnieniu tu juz tej drugie czesci oczywiscie nie dajaTo faktycznie robili Ci prezent. Bo normalnie kadrowe/księgowe wyliczaja jak trzeba, aż dziw że się zgodziły na wniosek pracodawcy żeby dac Ci więcej.
kasiu, ja sugeruję, żebyście z tym zwolnieniem dla męża poszli prywatnie. Wiem, że to koszt nawet 100 zł za wizytę (mieszkałam kiedyś w W-wie :-)) ale lepiej żeby lekarz dał mu zwolnienie ( a prywatny może tak samo jak państwowy) niż żeby poszedł do pracy, niedoleczył, zaraził Ciebie.....

). Mysle ze po urlopie poszukam innej pracy bo te zasady mnie załamują, niczego nie mogę być pewna 
Kurcze, beznadziejnie, że nie mają odpowiedniego sprzętu... Najlepiej bedzie tak jak pisałaś iść po skierowanie do Szczecina. Kochana, trzymam kciuki za Ciebie żebyś zachowała dobre mysli i pogodę ducha!
Na pewno wszytko bedzie dobrze z Maluszkiem! Synek wie, ze ma dzielną Mamusie wiec na pewno jest spokojny!

czuje sie fatalnie...Na szczescie mam kochanego meza co o 4 w nocy robil mi herbate z miodem:-)gdy juz wrescie o 5 sie polozylam spac moja mala ksiezniczka sie obudzila pewnie miod jej sie spodobal i bryklala do 6....wiec pozniej spalam do 10 i musialam jechac z mezem obejrzec plytki do lazienki...
wiec teraz sie chyba na chwile poloze bo juz mi sie oczy kleja...mam nadzieje ze mala Mania bedzie spala razem ze mna

wiec trzeba bylo...to jaki mieli sprzet w klinice to sie bardzo zdziwilam nawet kobieta widziala przeplyw krwi w sercu
sprzet wygladal jak zwykle USG ale nie bylo zwykle
Wiec moze idz prywatnie lepiej uzbierac troszke pieniazkow i to sprawdzic dobrze
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze z serduszkiem twojego synka, napewno...Nie martw sie
ale ja skutecznie ja od tego odstawiam...wczoraj dzwonila do mnie ze ona robi zakupy dla mojej Mani i czy bym nie chciala dojechac a ja bylam u kolezanki wiec jej powiedzialam ze nie moge, powiedziala mi co jej kupuje i czy sie zgadzam...powiedzialam jej jak ma ochote niech kupi
nie moge sie doczekac co tam wyczarowala

:-(
ale to tak jak z płcią ... u nas filipek pokazał co ma między nogami tak wyraźnie, że mój m. to jest na bank przekonany że będzie chłopak
a Lekarz już taki pewien nie jest ...zawsze daje ten 1% niepewności...
moja powiedziała mi jak miałam robione częste usg gdy plamiłam: eeee po co tam zaglądać, podglądać, kiedyś tego nie było i było dobrze... skwitowałam no tak, to do lekarza też chyba chodzić nie ma po co 

bo ktoś tam się spóźnił lub nie przyszedł... może i Twój m. spróbuje tak się załapać? jak nie dziś to jutro. Lekarz nie powinien robić problemu z wystawieniem zwolnienia 1 dzień wstecz - tym bardziej jeśli pojawi się dziś w przychodni na dowód tego , że już dziś się źle czuje...
a to dopiero 24 tydz +5 dni narazie mam brać magnez 3 razy dziennie i dużo leżeć ale skubany nie dał mi żadnego zwolnienia
a pracuję przy kompie no to trochę nie wyobrażam sobie jak mam pracować leżąc!!!!!Macie coś podobnego bo zastanawiam się czy mój lekarz nie olewa sobie całej sprawy. Co prawda teraz spotykam się z nim co 2 tygodnie, więc na bieżąco mnie obserwuje ale ja i tak czuję że mógłby bardziej się postarać.
!