Confi
Mamusia Damianka :)
tu mozesz ją ściągnąć
Pobierasz Tam ci bylo najlepiej _ Krystyna Pronko.mp3 - ODSiebie.com
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogłam dodzwonić się do tej przychodni - ciagle bylo zajete... az w koncu wyłączyli telefon bo pojawił sie komunikat `kierunek czasowo wylaczony`!
W sumie moglam tam isc osobiscie ale kiedy ostatnio tam przechodziłam to widziałam jakies dzikie tłumy... a ja wole unikac zatłoczonych przychodni...
Bedziemy czekać na Ciebie!
Czekamy na wieści!

najedz sie dobrych rzeczy
ale nadal sie czuje fatalnie, dzsiaj mam dzien odpoczynku leze w domu i nic nie robie...taaa oprucz prac domowych.Wyslalam meza zeby zamowil plytki i poszedl do naszego domciu zobaczyc jak ida prace
ja jestem za bardzo pociagajaca....nosem

Teraz doszlo jeszcze wypinanie nozek i raczek oraz pokazywanie swojego pieknego kregoslupa wiec pupka i glowka razem do przodu co daje 2 gule na brzuszku
ale za to co za cudowne uczucie jak mozna dotknac malenstwa....znaczy twardej gulki brzuszka

na pewno będą cudowne!!!
:-)
Maluszek kopie ...ciągle się wierci, w boku mnie boli...więc wszystko ok
w normie.

Jak to rozróżnić... Mnie to łapie o różnych porach....i tylko w górnej części brzuszka....Napina się skóra z którejś strony, aż brzuszek mam zniekształcony i bardzo twardy a zachwilkę mija i już jest miękki i wraca do normalnych kształtów. I ie wiem czy to Synek, czy skurcz?? Moze mi któraś z Was odpowiedzieć Bradzo proszę...będę wdzięczna :-)
jeśli dobrze pamiętam. Mówili o niej w TV...dałyście wtedy linka, gdzie można ją kupić... Ale to było dość dawno...a nie wiem nawet gdzie szukać
Bardzo Was proszę jeśli któraś z Was wie...proszę o tego linka jeszcze raz.
A jeśli któraś tę płytę kupiła, to bardzo proszę o opinię. :-)